Let op! Heb je binnenkort een nieuw paspoort, ID-kaart of rijbewijs nodig? De wachttijden zijn een stuk langer dan je van ons gewend bent.
Maak daarom op tijd een afspraak. Meer informatie vind je in dit nieuwsbericht.

Kiezerspas

Als je voor de Tweede Kamerverkiezingen in een andere gemeente wilt stemmen, dan kun je jouw stempas om laten zetten in een kiezerspas. Met een kiezerspas kun je stemmen in elke willekeurige gemeente in Nederland.

Schriftelijk verzoek aanvraag kiezerspas

Voor het omzetten van je stempas in een kiezerspas gebruik je het formulier Verzoek om kiezerspas (PDF, 41.1 kB). Het verzoek moet uiterlijk 5 werkdagen (17 november) voor de verkiezingsdag bij de gemeente Maashorst binnen zijn. Je mag het per post versturen of per e-mail, met een kopie van jouw legitimatie: info@gemeentemaashorst.nl. Houd bij het versturen per post rekening met de verzendtijd die de post nodig heeft om bij de gemeente aan te komen.

Mondeling verzoek aanvraag kiezerspas

Je kunt ook mondeling je stempas om laten zetten in een kiezerspas. Dat kan tot op de dag voor de stemming, 21 november, 12.00 uur. Hiervoor meld je je persoonlijk met jouw stempas en legitimatie bij de balie van het gemeentehuis. Maak hiervoor een afspraak (Deze link gaat naar een andere website).

Hoe tevreden ben je over deze pagina van de website?