Afvalkalender

In de afvalkalender kun je opzoeken wanneer we je afval aan huis ophalen. Je kunt de kalender bekijken via de app of de website.

Via de app

Download (gratis) DeAfvalApp in de Play Store (Android) of de App Store (iOS) en vul je postcode en huisnummer in. Via ‘Instellingen’ kun je altijd je postcode aanpassen.

Voordelen app

Via de website

Je kunt de afvalkalender ook bekijken en printen via www.deafvalapp.nl (Deze link gaat naar een andere website). Vul je postcode en huisnummer in. Houd er rekening mee dat bij tussentijdse wijzigingen van een ophaaldag je geprinte kalender niet meer actueel is.

Papierinzameling

De aan huis inzameling van papier staat ook vermeld in de afvalkalender. Uitzondering hierop is het buitengebied van Reek, Schaijk en Zeeland. Hier verzorgen buurtverenigingen de inzameling met wijkcontainers.

Vragen?

Heb je vragen over de app en/of de afvalkalender? Neem dan contact op met het Team Afval via 0413 - 28 19 11. Zij kunnen ook helpen als je bijvoorbeeld geen computer, tablet of smartphone hebt en graag een papieren versie van de kalender wilt ontvangen.

Hoe tevreden ben je over deze pagina van de website?