Let op! Heb je binnenkort een nieuw paspoort, ID-kaart of rijbewijs nodig? De wachttijden zijn een stuk langer dan je van ons gewend bent.
Maak daarom op tijd een afspraak. Meer informatie vind je in dit nieuwsbericht.

Oud papier

Oud papier wordt één keer per maand huis aan huis opgehaald door verenigingen en scholen. U kunt uw persoonlijke afvalkalender raadplegen voor de ophaaldagen. 

Uw papier wordt opgehaald Papier uiterlijk buiten zetten
Zaterdag 08.00 uur
Derde donderdag van de maand (door Bond van Ouderen) 08.00 uur
Laatste donderdag van de maand: Schutveld, Odiliapeel (door Invalidenvereniging Odiliapeel) 08.00 uur
Maandag voor laatste donderdag even maand: buitengebied Odiliapeel (door Invalidenvereniging Odiliapeel) 08.00 uur
Overige verenigingen en scholen op doordeweekse dagen 18.00 uur

Papiercontainer niet geleegd?

Is uw papiercontainer niet geleegd en heeft u er geen ander afval in gedaan dan papier en karton en stond uw container op tijd buiten? Bel dan de gemeente via 0413 - 28 19 11.

U kunt uw oud papier ook inleveren bij de papiercontainers op de Milieustraat.

Welke maten papiercontainers zijn er?

In Uden kunt u kiezen tussen een 140 of 240 liter papiercontainer. De papiercontainer is herkenbaar aan de blauwe deksel.

Wilt u een andere maat? Tegen betaling kunt u de kliko laten omwisselen.

Welke verenigingen en scholen zamelen papier in?

Bond van Ouderen, Harmonie St. Caecilia, Harmonie De Eendracht, Gezamenlijke Buurtverenigingen Buitengebied, Helios '72, Invalidevereniging Odiliapeel, CV De Pepper, Scouting Jeanne d'Arc Uden, Vereniging Vrijwillige brandweer Uden, RKSV Udi'19, BS Jan Bluyssen / De Petteflet, BS St. Jozef, BS de Klimboom, BS ‘t Mulderke en Cirkel, BS De Palster, BS De Springplank en BS De Vlonder.

Wat mag bij het oud papier?

Wat wel:

Let op: uw papier en karton moet droog en schoon zijn. Wat er in de papiercontainer mag, kunt u opzoeken in de Afvalscheidingswijzer (Deze link gaat naar een andere website).

Wat niet:

Hoe kunt u het oud papier aanbieden?

Papier en karton wordt bij de laagbouw met de papiercontainer ingezameld. Past een groot stuk karton niet in de container? U mag deze opgevouwen naast de papiercontainer aanbieden. De bewoners van hoogbouw kunnen hun papier en karton in dozen of gebundeld aan straat zetten.

Hoe tevreden bent u over deze pagina van de website?