Coronavirus (COVID-19)

Via deze pagina houden wij u op de hoogte over het virus. Het RIVM en de GGD geven informatie en advies over het coronavirus. Als gemeente volgen wij dit.

Basisregels voor iedereen

Het kabinet past stapsgewijs maatregelen aan. Lokaal, regionaal en op landelijk niveau.

Bekijk de maatregelen die landelijk gelden op Rijksoverheid.nl

Contact

Teststraat Uden

Alle informatie over de teststraat in Uden, leest u op de pagina Teststraat Uden.

Steunpunt Coronazorgen

Helaas hebben we al geruime tijd te maken met de gevolgen van de coronacrisis. Ook mentaal eist deze crisis zijn tol; zeker nu deze zo lang aanhoudt. Voor iedereen in Nederland die vragen heeft of zich zorgen maakt over zichzelf of een ander is er nu het Steunpunt Coronazorgen.

Sport en Cultuur

Hulp voor ondernemers

Het kabinet neemt verschillende maatregelen om ondernemers die in de problemen dreigen te komen, te helpen.

Meer informatie over de mogelijkheden kunnen ondernemers opvragen bij het adviesteam van de Kamer van Koophandel of stuur een mailtje naar: ondernemersencorona@uden.nl

Evenement organiseren

Wanneer u een evenement wil organiseren of bezoeken kijk dan voor actuele informatie over het coronavirus op de website van het RIVM. De gemeente Landerd volgt hierin het RIVM.

Bekijk het laatste nieuws en maatregelen over evenementen en cultuur op Rijksoverheid.nl

Statement voorzitters veiligheidsregio's Noord-Brabant

Beste Brabanders, Met een zwaar gemoed schrijven wij deze boodschap aan u. Wat hadden we het allemaal graag anders gezien, wat hadden wij dit jaar graag op een andere manier willen afsluiten dan het vorige. Na ruim anderhalf jaar zijn we allemaal meer dan corona moe. Maar het virus blijft ons ook nu weer voor onaangename verrassingen stellen.

Lees de rest van het bericht op de website van de Veiligheidsregio Brabant-Noord.

Eenvoudig, gesproken uitleg over het coronavirus

Via corona.steffie.nl vindt u eenvoudig, gesproken uitleg over het coronavirus. De website is speciaal bedoeld voor mensen met een verstandelijke beperking en andere kwetsbare doelgroepen

Information for non-native speakers

Information for non-native speakers about what you need to know about the coronavirus. If you have questions, call: 0800  -1351.

Uitgebreide informatie over het coronavirus

Het RIVM houdt de actuele stand van zaken bij. Ook de Veiligheidsregio Brabant Noordoost, waar onze gemeente onderdeel van is, houdt de situatie goed in de gaten. Op de website van het RIVM staat alle actuele en algemene informatie over corona, maar ook de vragen en antwoorden, ook over uw gezondheid.