Let op! Heb je binnenkort een nieuw paspoort, ID-kaart of rijbewijs nodig? De wachttijden zijn een stuk langer dan je van ons gewend bent. Maak daarom op tijd een afspraak. Meer informatie vind je in dit nieuwsbericht.

Initiatieven Maashorst

Gemeente Maashorst zet zich samen met Udenaar de Toekomst en Samen Landerd, Samen beter in om onze gemeente nóg een stukje mooier te maken! 

Udenaar de Toekomst

Udenaar de toekomst bestaat uit vrijwilligers die geloven in talenten en eigen krachten van de inwoners van Uden, Volkel en Odiliapeel. Als gemeente ondersteunen we dit van harte. Ook in Maashorst blijven we gezamenlijk werken aan een Gezond, Gezellig, Gastvrij en Groene gemeenschap!

Kijk voor alle informatie en initiatieven op de website (Deze link gaat naar een andere website) en Facebook (Deze link gaat naar een andere website) van Udenaar de toekomst.

Samen Landerd, Samen Beter

Als gemeente Maashorst zijn we trots partner in het programma Samen Landerd Samen Beter. Op ons initiatief werken zestien organisaties samen op vier thema’s, in evenzoveel werkgroepen:

Deze thema’s komen voort uit wat er leeft in onze dorpen. De focus ligt op preventie. Door samen te werken weten we beter wat er speelt in de gemeente en kunnen we dit samen ook beter oppakken.

Kijk voor meer informatie over het programma en de activiteiten van SLSB op Facebook (Deze link gaat naar een andere website).  

Hoe tevreden ben je over deze pagina van de website?