Let op! Heb je binnenkort een nieuw paspoort, ID-kaart of rijbewijs nodig? De wachttijden zijn een stuk langer dan je van ons gewend bent.
Maak daarom op tijd een afspraak. Meer informatie vind je in dit nieuwsbericht.

Maashorst aan het woord

Via de website www.maashorstaanhetwoord.nl (Deze link gaat naar een andere website) kunt u online meekijken en meedenken over allerlei projecten. Bijvoorbeeld over de herinrichting van een straat of buurt (als de gemeente die wil gaan opknappen) of de bestemming van een bepaald gebied.

Het platform werkt zowel via uw mobiele telefoon als uw computer. U kunt dus meedoen op een moment dat het u uitkomt. Een overzichtelijke tijdlijn geeft bij elk project aan wanneer er wat gaat gebeuren. Soms vragen we om uw reactie op een bepaald idee en soms kunt u uw mening geven via een peiling of enquête. Daarna kunt u op het platform dan ook zien wat de resultaten zijn van die peiling of enquête en wat we gaan doen met uw reactie.

De gemeente kan u via het platform ook vragen om zelf ideeën in te dienen, bijvoorbeeld voor de inrichting van een bepaald gebied of verbetering van de openbare ruimte. Daarnaast zetten we het platform in om wensen te inventariseren of dilemma’s voor te leggen. Als u direct belanghebbende bent bij een bepaald project, nodigen we u uit per brief om mee te komen praten en/of we plaatsen een oproepje in de krant of op social media.

U hoeft daar niet op te wachten: u kunt ook nu al een kijkje nemen op het platform. En als u vast een account aanmaakt op het platform, ontvangt u automatisch een e-mail als er projecten worden geopend die voor u relevant zijn. Kijk snel op maashorstaanhetwoord.nl (Deze link gaat naar een andere website)

Hoe tevreden ben je over deze pagina van de website?