Maashorst aan het woord

Via de website www.maashorstaanhetwoord.nl (Deze link gaat naar een andere website) kun je online meekijken en meedenken over allerlei projecten. Bijvoorbeeld over de herinrichting van een straat of buurt (als de gemeente die wil gaan opknappen) of de bestemming van een bepaald gebied.

Het platform werkt zowel via jouw mobiele telefoon als jouw computer. Je kunt dus meedoen op een moment dat het jou uitkomt. Een overzichtelijke tijdlijn geeft bij elk project aan wanneer er wat gaat gebeuren. Soms vragen we om jouw reactie op een bepaald idee en soms kun je jouw mening geven via een peiling of enquête. Daarna kun je op het platform dan ook zien wat de resultaten zijn van die peiling of enquête en wat we gaan doen met jouw reactie.

De gemeente kan jou via het platform ook vragen om zelf ideeën in te dienen, bijvoorbeeld voor de inrichting van een bepaald gebied of verbetering van de openbare ruimte. Daarnaast zetten we het platform in om wensen te inventariseren of dilemma’s voor te leggen. Als je direct belanghebbende bent bij een bepaald project, nodigen we jou uit per brief om mee te komen praten en/of we plaatsen een oproepje in de krant of op social media.

Je hoeft daar niet op te wachten: je kunt ook nu al een kijkje nemen op het platform. En als je vast een account aanmaakt op het platform, ontvang je automatisch een e-mail als er projecten worden geopend die voor jou relevant zijn. Kijk snel op maashorstaanhetwoord.nl (Deze link gaat naar een andere website)!

Hoe tevreden ben je over deze pagina van de website?