Samenhanger

De Samenhanger is een compleet uitgeruste aanhanger met tuingereedschap die je kunt gebruiken voor het opknappen van jouw buurt. Je kunt gratis gebruik maken van De Samenhanger. Je kunt de Samenhanger bijvoorbeeld gebruiken bij het opruimen van zwerfafval, het opschonen van de groenstroken en brandgangen en het wassen van banken.

Een medewerker van de gemeente of een wijkbeheerder van Area ondersteunt jou bij de werkzaamheden. Het verzamelde afval wordt voor jou afgevoerd.

Wat zit er in de Samenhanger?

In de Samenhanger vind je onder andere vegers, schoffels, vuilknijpers, snoeischaren, afvalzakken, veiligheidsvestjes, werkhandschoenen, kruiwagen, veiligheidspionnen, een EHBO-koffer en zelfs een statafel. Zodat je ook even gezellig koffie kunt drinken met elkaar. Tot slot is er een mogelijkheid om bij de Samenhanger na afloop van de werkzaamheden jouw handen te wassen.

Reserveren

Wil jij ook samen met jouw buurtbewoners aan de slag in jouw wijk? Voor opruimwerkzaamheden of een opknapbeurt, kun je De Samenhanger reserveren via samenhanger@gmail.com.

De Samenhanger is beschikbaar op:

Maandag tot en met vrijdag van 9.00 uur – 16.00 uur
Zaterdag van 9.00 uur – 12.00 uur

Hoe tevreden ben je over deze pagina van de website?