Let op! Heb je binnenkort een nieuw paspoort, ID-kaart of rijbewijs nodig? De wachttijden zijn een stuk langer dan je van ons gewend bent.
Maak daarom op tijd een afspraak. Meer informatie vind je in dit nieuwsbericht.

Samenhanger

De Samenhanger is een compleet uitgeruste aanhanger met tuingereedschap die u kunt gebruiken voor het opknappen van uw buurt. U kunt gratis gebruik maken van De Samenhanger. U kunt de Samenhanger bijvoorbeeld gebruiken bij het opruimen van zwerfafval, het opschonen van de groenstroken en brandgangen, het wassen van banken et cetera.

Een medewerker van de gemeente of een wijkbeheerder van Area ondersteunt u bij de werkzaamheden. Het verzamelde afval wordt voor u afgevoerd.

Wat zit er in de Samenhanger?

In de Samenhanger vindt u onder andere vegers, schoffels, vuilknijpers, snoeischaren, afvalzakken, veiligheidsvestjes, werkhandschoenen, kruiwagen, veiligheidspionnen, een EHBO-koffer en zelfs een statafel. Zodat u ook even gezellig koffie kunt drinken met elkaar. Tot slot is er een mogelijkheid om bij de Samenhanger na afloop van de werkzaamheden uw handen te wassen.

Reserveren

Wilt u ook samen met uw buurtbewoners aan de slag in uw wijk? Voor opruimwerkzaamheden of een opknapbeurt, kunt u De Samenhanger reserveren via samenhanger@gmail.com.

De Samenhanger is beschikbaar op:

Maandag tot en met vrijdag van 9.00 uur –  16.00 uur
Zaterdag van 9.00 uur – 12.00 uur

Hoe tevreden bent u over deze pagina van de website?