Bestemmingsplan Woongebieden Kom Uden

Vanaf donderdag 3 november 2022 ligt het door de gemeenteraad vastgestelde bestemmingsplan ‘Woongebieden Kom Uden 2022’ ter inzage. Met dit plan wordt het bestemmingsplan uit 2010 geactualiseerd. Het plangebied omvat alle woongebieden van de kern Uden, met uitzondering van het centrumgebied en Uden-zuid.

Kaartje van de plangrens van de woongebieden

U kunt het bestemmingsplan inzien via www.ruimtelijkeplannen.nl (Deze link gaat naar een andere website). Heeft u vragen over dit plan? Mail dan naar woongebieden@gemeentemaashorst.nl. Of neem contact op via het algemene nummer van de gemeente Maashorst: 0413 - 28 19 11. In de officiële bekendmaking, die op 2 november is gepubliceerd in het digitale Gemeenteblad, vindt u meer informatie over het plan en de wijze waarop een eventueel beroep kan worden ingesteld.

Wilt u de bekendmaking inzien? Ga dan naar het Gemeenteblad van 2 november 2022 (Deze link gaat naar een andere website)

Heeft u nog vragen of opmerkingen, of hebt u hulp nodig bij het inzien van het plan? Mail dan naar woongebieden@gemeentemaashorst.nl.

Bekijk ook deze projecten

Alle projecten

Hoe tevreden bent u over deze pagina van de website?