Herinrichting Boekelsedijk en Morgenweg Uden

De Boekelsedijk en Morgenweg hebben de laatste maanden gefungeerd als aanvoerroute voor het bouwverkeer naar de bouwlocaties in Uden Zuid. Die bouwactiviteiten zijn inmiddels zo goed als afgerond. We kunnen dan ook starten met de definitieve inrichting van de Morgenweg en Boekelsedijk.

Morgenweg

In samenspraak met de bewoners van de Morgenweg is in de afgelopen maanden een nieuw ontwerp opgesteld voor deze straat. De Morgenweg wordt ingericht als fietsstraat. Autoverkeer blijft mogelijk maar moet zich wel ‘te gast’ voelen in de Morgenweg. Deze werkzaamheden vinden plaats rond de zomer van 2021.

Opstellen ontwerp Boekelsedijk

Op korte termijn starten we met het overleg over de nieuwe inrichting van de Boekelsedijk. Het ontwerp stellen we namelijk op samen met een klankbordgroep waarin bewoners van de Morgenweg en Volkel West, dorpsraad Volkel, Fietsforum Uden en het gebiedsplatform Uden Zuid zijn vertegenwoordigd. Nadat het schetsontwerp is opgesteld krijgt iedere inwoner nog een kans om hierop te reageren. Het moment en de wijze waarop de presentatie plaatsvindt, is nog niet bekend.

De termijn waarop de werkzaamheden uitgevoerd worden is sterk afhankelijk van de voortgang van de ontwerpfase. Ook dit kunnen we nu dus nog niet aangeven.

Informatie

Voor meer informatie kunt u contact met opnemen met projectleider Harry Bouquet via e-mail harry.bouquet@gemeentemaashorst.nl.

Bekijk ook deze projecten

Alle projecten

Hoe tevreden bent u over deze pagina van de website?