Ontmoetingsplein Mellepark

Een aantal gebouwen in Uden-Oost is ruim 40 jaar oud en aan vervanging toe. Samen met inwoners onderzochten we wat kan en past in het gebied en op deze plek.

Een aantal gebouwen in gebied Uden-Oost, waaronder wijkgebouw de Kom In, de schoolgebouwen van Camelot en De Palster en sporthal Germenzeel, was ruim 40 jaar oud en aan vervanging toe. Om te onderzoeken wat het gebied nodig heeft, is door Bureau Stock 5 in juni 2017 samen met bewoners, het onderwijs, gebruikers van de Kom In en Germenzeel, ondernemers, sportverenigingen en andere belanghebbenden, een visie gemaakt: ‘Visie op Ontmoeten in Oost’. Met deze visie in de hand is gebouwd aan een ontmoetingsplein in het hart van gebied Oost waarbij de functies ontwikkeling (leren), beweging, zorg, welzijn en ontmoeten centraal staan. Er is in juni 2020 gestart met de nieuwbouw.

Update augustus 2021

Ingebruikname van het nieuwe gebouw

De bouw van het ontmoetingsplein is op 2 juni 2020 gestart en is in mei 2021 ingebruik genomen. Het IKC Mellepark is in september, bij aanvang van het nieuwe schooljaar, gestart in het nieuwe gebouw.

Ontwerp fase buitenruimte

Het Udense bedrijf Witlox Wegenbouw en groentechniek heeft de opdracht gekregen om alle werkzaamheden voor de buitenruimte uit te voeren. De werkzaamheden worden in fases uitgevoerd. De planning is er op gericht dat in september, wanneer de scholen weer starten, de buitenruimte zo ver klaar is dat de kinderen en ouders op een veilige manier naar school kunnen gaan. Het totale werk is begin 2022 gereed en dan worden ook de bomen en struiken geplant.

Documenten

Nieuwsbrieven

Wilt u voortaan de nieuwsbrief in uw mail ontvangen? Meldt u zich dan aan voor de nieuwsbrief via info@mellepark.nl.

Meer informatie

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met projectleider Edwin Verbruggen via info@mellepark.nl.

Bekijk ook deze projecten

Alle projecten

Hoe tevreden bent u over deze pagina van de website?