Vuurwerk

Er is dit jaar in Maashorst geen vuurwerkverbod. Wij volgen de landelijke lijn als het gaat over het afsteken van vuurwerk. Uitgebreide informatie over de landelijke regels lees je hier (Deze link gaat naar een andere website)

Wat moet ik weten als ik vuurwerk ga kopen?

Koop bijvoorbeeld vuurwerk bij een legale vuurwerkwinkel en houd ook rekening met de minimum leeftijd bij het kopen van vuurwerk. Meer informatie hierover is te lezen op: Wat moet ik weten als ik vuurwerk koop?  (Deze link gaat naar een andere website)

Wat moet ik weten als ik vuurwerk ga afsteken?

Vanaf wanneer mag je vuurwerk afsteken en wat is de minimum leeftijd dat je vuurwerk mag afsteken. Meer hierover lees je op: Wat moet ik weten als ik vuurwerk ga afsteken? (Deze link gaat naar een andere website)

Veilig vuurwerk afsteken

Zorg bij het afsteken van vuurwerk voor veiligheid niet alleen voor jezelf maar zeker ook voor anderen:

Beperken van vuurwerkoverlast

Houd bij het afsteken van vuurwerk rekening met anderen en zorg dat je geen overlast veroorzaakt. Meer informatie over hoe je de overlast met vuurwerk zoveel mogelijk kunt beperken: Vuurwerkoverlast beperken (Deze link gaat naar een andere website)

Vuurwerkoverlast?

Ervaar je ernstige overlast in je omgeving door vuurwerk, neem dan contact op met de politie via telefoonnummer: 0900-8844. Tijdens kantoortijden kun je ook contact opnemen met gemeente Maashorst via telefoonnummer 0413-281911. De meldingen worden opgevolgd door de Buitengewoon Opsporingsambtenaren (BOA’s) van Maashorst. 

Hoe tevreden bent u over deze pagina van de website?