Let op! Heb je binnenkort een nieuw paspoort, ID-kaart of rijbewijs nodig? De wachttijden zijn een stuk langer dan je van ons gewend bent.
Maak daarom op tijd een afspraak. Meer informatie vind je in dit nieuwsbericht.

WhatsApp buurtpreventie

U heeft er vast al eens van gehoord: buurtpreventie via WhatsApp. Buurtbewoners gebruiken WhatsApp om verdachte situaties in hun buurt te signaleren of andere informatie over veiligheid in de buurt of wijk te delen.

Whatsapp buurtpreventie in alle dorpen en wijken

We hopen in de toekomst voor alle wijken en dorpen van Maashorst WhatsApp buurtpreventienetwerken te realiseren.

Whatsapp buurtpreventiegroep starten?

Wilt u in uw wijk een WhatsApp buurtpreventiegroep starten? Wij helpen u graag! Neem contact op met het team Veiligheid van Maashorst via telefoonnummer 0413 - 28 19 11 of via info@gemeentemaashorst.nl.

Zichtbaarheid WhatsApp-buurtpreventiegroepen

Er zijn in Maashorst al verschillende WhatsApp-buurtpreventiegroepen, maar er hebben nog maar weinig groepen zich aangemeld op de website van WhatsApp buurtpreventie (Deze link gaat naar een andere website).

Meld je Whatapp-buurtpreventiegroep aan op www.wabp.nl (Deze link gaat naar een andere website)! Op die manier ontstaat er een goed beter beeld van de WhatsApp-buurtpreventiegroepen in Maashorst. Hiermee wordt ook de zichtbaarheid en bereikbaarheid nieuwe potentiële leden of beheerders van andere WhatsApp-buurtpreventiegroepen vergroot. Hier vind je ook allerlei tips en informatie over WhatsApp buurtpreventie.

Hoe tevreden ben je over deze pagina van de website?