Vrijwilligers gezocht!

Geplaatst op donderdag 24 maart 2022

Bron: Communicatie

Voor de ondersteuning aan de opvang van Oekraïense vluchtelingen in de gemeente Maashorst is ONS welzijn op zoek naar vrijwilligers.

Er is ondersteuning nodig op het gebied van onder andere koken, boodschappen doen, praktische hand- en spandiensten, begeleiding bij (kinder)activiteiten en vervoer. Ook is ONS welzijn op zoek naar tolken en gastvrouwen/gastheren.

Vrijwilligers gezocht voor de opvang van Oekraïense vluchtelingen

Meld je aan via hulpoekraine-maashorst@ons-welzijn.nl.

• Installatie burgemeester Rüpp geannuleerd

19 sep 2022 - De geplande installatie van Paul Rüpp tot burgemeester van Maashorst op dinsdag 27 september aanstaande gaat niet door. De burgemeester heeft onverwacht slecht nieuws gekregen over zijn gezondheid. In afwachting van nader onderzoek en een mogelijk behandelplan, is besloten de installatie te annuleren.

• Koninklijke erepenning voor Scouting Uotha Uden

19 sep 2022 - Zondag 18 september reikte locoburgemeester Harold van den Broek de Koninklijke erepenning uit aan Scouting Uotha.

• Onthulling markeringen Liberation Route

19 sep 2022 - Zondagmiddag 18 september 2022 onthulden burgemeester Rüpp en Heleen Huisjes, bestuurslid LRE Foundation, de Vectors of Memory in de gemeente Maashorst.

• Draaginsigne voor veteraan Ton van Hooff

19 sep 2022 - De heer Ton van Hooff heeft tijdens de lokale veteranendag Maashorst het Draaginsigne Gewonden (DIG) ontvangen. H