Uitnodiging voor gedecoreerden in de gemeente Maashorst

Geplaatst op maandag 11 april 2022

Bron: Communicatie

Koningsdag is een feestdag en dat willen wij in de gemeente Maashorst met onze gedecoreerden vieren. Op 27 april a.s. om 09.30 uur ontvangt de burgemeester u graag voor een kop koffie met iets lekkers in dorpshuis De Phoenix in Schaijk. Er is een leuk en feestelijk programma dat we omstreeks 10.45 uur afsluiten met een toost op onze jarige Koning. Alle gedecoreerden in onze gemeente kunnen zich voor deze bijeenkomst aanmelden.

Uitnodiging koningsdag

Geen persoonlijke uitnodiging ontvangen?

We hebben voor deze bijeenkomst de gedecoreerden zo veel mogelijk persoonlijk uitgenodigd. Heeft u ooit een Koninklijke onderscheiding ontvangen, maar heeft u geen persoonlijke uitnodiging gekregen? En woont u wél op dit moment in de gemeente Maashorst? Dan bent u van harte welkom met uw partner of begeleider!

Hoe kan ik me aanmelden?

U kunt zich aanmelden door contact op te nemen met Kabinetszaken van de gemeente Maashorst per mail: koningsdag@gemeentemaashorst.nl. Zet in de mail in elk geval uw naam, adres en of u alleen komt of met uw partner/begeleider.