Helaas is de gemeente Maashorst tijdelijk niet bereikbaar per telefoon. Excuus voor het ongemak en hopelijk is het probleem snel verholpen.

Informatiepunt Digitale Overheid in de Bibliotheek

Geplaatst op vrijdag 20 mei 2022

Heeft u vragen over websites van de overheid of hoe u zaken met de overheid digitaal kunt regelen? Bijvoorbeeld over DigiD, energietoeslag, donorregistratie, rijbewijs of verkeersboetes? In de Bibliotheek luisteren we naar uw vraag en denken we graag met u mee.
We geven direct informatie waarmee u verder kunt of verwijzen door naar de juiste organisatie. In de Bibliotheek helpen we u verder!

Openingstijden Informatiepunt Digitale Overheid

• Bibliotheek Uden, maandag t/m vrijdag 13.00 - 16.00 uur
  • Bibliotheek Volkel, maandag 18.30 - 19.30 uur en vrijdag 14.00 - 16.00 uur
  • Bibliotheek Zeeland, donderdag 14.00 - 17.00 uur
  • Bibliotheek Schaijk, maandag 14.00 - 17.00 uur

U hoeft geen lid te zijn van de bibliotheek om gebruik te kunnen maken van het spreekuur.

• Gemeente Maashorst telefonisch niet bereikbaar

29 jun 2022 - Helaas is de gemeente Maashorst tijdelijk niet bereikbaar per telefoon. Excuus voor de overlast en hopelijk is het probleem snel verholpen.

• 13 juli Workshop opzetten zonnepark

27 jun 2022 - Hoe ontwikkelt u een zonnepark in lokaal eigendom? De gemeente Maashorst vindt dat projecten voor duurzame energie met en voor de lokale samenleving moeten worden ontwikkeld. Daarom willen we onze inwoners betrekken bij de mogelijkheid tot het ontwikkelen van zonneparken in lokaal eigendom. Eerder organiseerden we al een informatieavond en een excursie naar een zonnepark. Op 13 juli organiseren we een workshop. Bent u erbij?

• Maashorst partner van het JOGG werknet

24 jun 2022 - Gemeente Maashorst zet zich in voor een positieve gezondheid van alle inwoners. Gezondheid is meer dan alleen ‘niet ziek zijn’ en daarom kiest Maashorst ervoor in te zetten op preventie. De gemeente is daarom vanaf heden partner van het JOGG werknet.

• Tijdelijke afsluiting N264

24 jun 2022 - In verband met wegwerkzaamheden (herstellen asfalt) is de N264 gedeeltelijk afgesloten vanaf vrijdag 24 juni 19.00 uur t/m maandag 27 juni 05.00 uur. De afsluiting is ter hoogte van Volkel, tussen hectometerpalen 26.8 en 30.1. Het verkeer wordt omgeleid.