Helaas is de gemeente Maashorst tijdelijk niet bereikbaar per telefoon. Excuus voor de overlast en hopelijk is het probleem snel verholpen.

Een groen dak of hemelwater afkoppelen mét een bijdrage van maximaal € 5000,-?

Geplaatst op zondag 29 mei 2022

Een groen dak, infiltratiekratten, een regenton of een wadi met mooie planten. Een mooi groen uitzicht helpt te ontspannen en zorgt voor de nodige verkoeling in een hete zomer. Hemelwater afkoppelen en in de tuin laten lopen zorgt ervoor dat de bodem niet uitdroogt en planten niet verleppen. En er zijn nog meer redenen om te kiezen voor een groen dak of het afkoppelen van regenwater. Bovendien is de aanleg nu nóg aantrekkelijker met een speciale bijdrage van het Waterschap Aa en Maas. Waar wacht je nog op? De tijd is nu, want gemeente Maashorst verdubbelt het subsidiebedrag van waterschap Aa en Maas (tot een bedrag van tezamen maximaal € 5000,-).

Meer informatie is te vinden op de pagina Subsidie afkoppelen en vergroenen

• Gemeente Maashorst telefonisch niet bereikbaar

29 jun 2022 - Er is een storing bij de telefooncentrale, waardoor u ons niet kunt bellen. Hopelijk is de storing snel verholpen.

• 13 juli Workshop opzetten zonnepark

27 jun 2022 - Hoe ontwikkelt u een zonnepark in lokaal eigendom? De gemeente Maashorst vindt dat projecten voor duurzame energie met en voor de lokale samenleving moeten worden ontwikkeld. Daarom willen we onze inwoners betrekken bij de mogelijkheid tot het ontwikkelen van zonneparken in lokaal eigendom. Eerder organiseerden we al een informatieavond en een excursie naar een zonnepark. Op 13 juli organiseren we een workshop. Bent u erbij?

• Maashorst partner van het JOGG werknet

24 jun 2022 - Gemeente Maashorst zet zich in voor een positieve gezondheid van alle inwoners. Gezondheid is meer dan alleen ‘niet ziek zijn’ en daarom kiest Maashorst ervoor in te zetten op preventie. De gemeente is daarom vanaf heden partner van het JOGG werknet.

• Tijdelijke afsluiting N264

24 jun 2022 - In verband met wegwerkzaamheden (herstellen asfalt) is de N264 gedeeltelijk afgesloten vanaf vrijdag 24 juni 19.00 uur t/m maandag 27 juni 05.00 uur. De afsluiting is ter hoogte van Volkel, tussen hectometerpalen 26.8 en 30.1. Het verkeer wordt omgeleid.