Informatie over Mega Kermis Uden

Geplaatst op donderdag 30 juni 2022

De Mega Kermis Uden vindt dit jaar plaats van 15 t/m 24 juli. Er staan ruim 100 attracties verspreid over diverse pleinen in het centrum van Uden en in het Bevrijdingspark staat de grootste kinder- en familiekermis van Nederland.

Blijf de komende weken op de hoogte van het actuele nieuws rondom de Mega Kermis Uden. Ook voor wegafsluitingen, omleidingsroutes en mogelijke calamiteiten met betrekking tot de kermis, kijk je op www.facebook.com/kermisuden of de website www.kermisuden.nl.

Meer nieuws

 • Kermis Schaijk later open i.v.m. warme weer

  12 aug 2022 - In verband met de hoge temperaturen wordt de kermis in Schaijk morgen (13 augustus) om 16:00 uur geopend, in plaats van om 14:00 uur.

 • Gebruikersraad Maashorst op zoek naar onafhankelijk extern voorzitter

  10 aug 2022 - In 2016/2017 is voor natuurgebied De Maashorst een Gebruikersraad opgericht. De Gebruikersraad vertegenwoordigt de verschillende typen gebruikers van het natuurgebied. Voor deze Gebruikersraad zijn wij per direct op zoek naar een onafhankelijk extern voorzitter (op vrijwillige basis).

 • Bewoners CNO Maashorst naar Horst aan de Maas

  10 aug 2022 - De 150 bewoners van de crisisnoodopvang (CNO) aan de Boekelsedijk in Zeeland vertrekken op dinsdag 16 en woensdag 17 augustus naar Horst aan de Maas in Noord-Limburg

 • Let op voor blauwalg!

  8 aug 2022 - Door de aanhoudende droogte en het warme weer is er een grote kans op blauwalgen in vijvers, plassen en sloten. Blauwalg is een bacterie die kan leiden tot huidirritatie, zoals jeuk en rode vlekken.

Meer nieuws

Hoe tevreden bent u over deze pagina van de website?