Boekpresentatie veldgids Breuken in het land van Peel en Maas

Geplaatst op woensdag 6 juli 2022

Naast de onlangs verschenen Landschapsbiografie Breuken in het land van Peel en Maas is er door Nico Ettema en een team van vrijwilligers afgelopen tijd hard gewerkt aan een overzichtelijke veldgids: Breuken in het land van Peel en Maas. Die laat zien welke planten en dieren voorkomen op de wijstgebieden binnen het Geopark Peelhorst en Maasvallei.

Hiervan is de boekpresentatie op vrijdag 8 juli van 15.00 tot 16.00 uur. Het programma begint om 143.0 uur.
U bent van harte welkom om deze presentatie bij te wonen.

Locatie: Fletcher Hotel Teugel, Bedafseweg 22, Uden.

Meer nieuws

 • Kermis Schaijk later open i.v.m. warme weer

  12 aug 2022 - In verband met de hoge temperaturen wordt de kermis in Schaijk morgen (13 augustus) om 16:00 uur geopend, in plaats van om 14:00 uur.

 • Gebruikersraad Maashorst op zoek naar onafhankelijk extern voorzitter

  10 aug 2022 - In 2016/2017 is voor natuurgebied De Maashorst een Gebruikersraad opgericht. De Gebruikersraad vertegenwoordigt de verschillende typen gebruikers van het natuurgebied. Voor deze Gebruikersraad zijn wij per direct op zoek naar een onafhankelijk extern voorzitter (op vrijwillige basis).

 • Bewoners CNO Maashorst naar Horst aan de Maas

  10 aug 2022 - De 150 bewoners van de crisisnoodopvang (CNO) aan de Boekelsedijk in Zeeland vertrekken op dinsdag 16 en woensdag 17 augustus naar Horst aan de Maas in Noord-Limburg

 • Let op voor blauwalg!

  8 aug 2022 - Door de aanhoudende droogte en het warme weer is er een grote kans op blauwalgen in vijvers, plassen en sloten. Blauwalg is een bacterie die kan leiden tot huidirritatie, zoals jeuk en rode vlekken.

Meer nieuws

Hoe tevreden bent u over deze pagina van de website?