Een groen dak of hemelwater afkoppelen mét een bijdrage van maximaal € 5000,-?

Geplaatst op donderdag 7 juli 2022

Een groen dak, infiltratiekratten, een regenton of een wadi met mooie planten. Een mooi groen uitzicht helpt te ontspannen en zorgt voor de nodige verkoeling in een hete zomer. Hemelwater afkoppelen en in de tuin laten lopen zorgt ervoor dat de bodem niet uitdroogt en planten niet verleppen. En er zijn nog meer redenen om te kiezen voor een groen dak of het afkoppelen van regenwater. Bovendien is de aanleg nu nóg aantrekkelijker met een speciale bijdrage van het Waterschap Aa en Maas. Waar wacht je nog op? De tijd is nu, want gemeente Maashorst verdubbelt het subsidiebedrag van waterschap Aa en Maas (tot een bedrag van tezamen maximaal € 5000,-). 

Meer informatie is te vinden op de pagina Subsidie afkoppelen en vergroenen

Meer nieuws

 • Kermis Schaijk later open i.v.m. warme weer

  12 aug 2022 - In verband met de hoge temperaturen wordt de kermis in Schaijk morgen (13 augustus) om 16:00 uur geopend, in plaats van om 14:00 uur.

 • Gebruikersraad Maashorst op zoek naar onafhankelijk extern voorzitter

  10 aug 2022 - In 2016/2017 is voor natuurgebied De Maashorst een Gebruikersraad opgericht. De Gebruikersraad vertegenwoordigt de verschillende typen gebruikers van het natuurgebied. Voor deze Gebruikersraad zijn wij per direct op zoek naar een onafhankelijk extern voorzitter (op vrijwillige basis).

 • Bewoners CNO Maashorst naar Horst aan de Maas

  10 aug 2022 - De 150 bewoners van de crisisnoodopvang (CNO) aan de Boekelsedijk in Zeeland vertrekken op dinsdag 16 en woensdag 17 augustus naar Horst aan de Maas in Noord-Limburg

 • Let op voor blauwalg!

  8 aug 2022 - Door de aanhoudende droogte en het warme weer is er een grote kans op blauwalgen in vijvers, plassen en sloten. Blauwalg is een bacterie die kan leiden tot huidirritatie, zoals jeuk en rode vlekken.

Meer nieuws

Hoe tevreden bent u over deze pagina van de website?