Wie kies jij als vrijwilliger van het jaar?

Geplaatst op maandag 2 januari 2023

Ken jij iemand die zich als vrijwilliger inzet om Maashorst een stukje mooier te maken? Iemand die daarin écht opvallend goed is of zich bijvoorbeeld al járen tomeloos inzet? Meld hem of haar dan nu aan voor de Vrijwilligerspenning 2023!

De vrijwilligerspenning is bedoeld als blijk van waardering. Jaarlijks zetten we zo een aantal uitzonderlijke vrijwilligers in het zonnetje. Uit alle aanmeldingen selecteren we elk jaar één volwassene én één jeugdvrijwilliger (12-25 jaar) per categorie, uit de verschillende categorieën (o.a. sport en recreatie, kunst, cultuur en onderwijs). De gekozen vrijwilligers krijgen tijdens een feestelijke bijeenkomst een unieke medaille en een geldbedrag, dat ze ter beschikking mogen stellen aan de vrijwilligersorganisatie waarvoor ze vrijwilligerswerk doen.

Aanmelden

Wil je iemand aanmelden? Vul dan vóór 30 april 2023 een aanmeldingsformulier in op de pagina Vrijwilligerspenning. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Esther van der Meeren of Eugenie Dekkers van de gemeente Maashorst, via 0413 281 911.

Meer nieuws

Meer nieuws

Hoe tevreden bent u over deze pagina van de website?