Gezond ondernemen: kom op 23 maart naar Podiumhuys Uden

Geplaatst op vrijdag 3 maart 2023

Kleine ondernemers, zzp’ers en starters verkeren in een turbulente tijd. Voor velen draait de markt nog goed, maar de kosten zijn enorm gestegen. Niemand weet wat de toekomst brengt met een economie die onrustig is en een rijksoverheid die zzp’en ontmoedigt. Klein ondernemen biedt nog steeds kansen, maar ook bedreigingen.

Je bént je bedrijf

Zzp NOB BOOST ondersteunt al vijf jaar starters en zzp’ers in de regio Noordoost Brabant. “Wat we zien is dat veel professionals een eigen bedrijf willen starten. Omdat het financieel aantrekkelijk is, maar veel belangrijker omdat mensen vrijheid en autonomie zoeken. Zelf je tijd indelen, zelf bepalen welk werk je wilt oppakken, zelf aan de knoppen zitten. Maar wat sommigen vergeten is dat je als starter of zzp’er alles alleen runt; acquisitie, werkplanning, boekhouding, innovatie. Je bént je bedrijf, jij hebt alle petjes op!”

Werken áán je bedrijf

Veel kleine ondernemers redden het de eerste 3 jaar niet. Juist omdat ze veel verschillende skills nodig hebben, maar teveel focussen op enkel hun eigen vak. “Als één- of tweepitters werk je echter niet alleen ín je bedrijf, maar ook áán je bedrijf. Dat wil zeggen dat je niet alleen je vakkennis op orde moet houden. Je moet ook zorgen dat je bezig bent met nieuwe klanten. Dat je op de hoogte bent van alle wet- en regelgeving en zakelijke consequenties. Dat je bedrijf gezond is en blijft, ook als het met jou als professional een keer wat minder gaat.”

BOOST je bedrijf

Ondernemers en starters in Noordoost Brabant verdienen een bedrijf met een stevig fundament dat de toekomst aankan. Daarom organiseren zzp NOB BOOST, Eigenwijzer Maashorst en Misfits het gratis BOOST event op 23 maart in Podiumhuys Uden. Met sprekers, workshops en een grote netwerkborrel worden deelnemers geïnformeerd, gemotiveerd en geïnspireerd om het beste uit zichzelf én hun onderneming te halen. Aanmelden is verplicht via www.zzpnobboost.nl/zzp-agenda (Deze link gaat naar een andere website)

Zzp NOB BOOST in de regio

Zzp NOB BOOST is partner van zzp´ers en zzp initiatieven in Noordoost Brabant. Zzp NOB BOOST trekt op met lokale partners om starters en zzp´ers een optimaal onderneemklimaat te bieden. Heb je vragen of goede ideeën? Contact projectleider Frank Pijnenburg op www.zzpnobboost.nl (Deze link gaat naar een andere website).

Meer nieuws

 • Raadsvergadering 23 maart 2023

  22 mrt 2023 - Op donderdag 23 maart om 19.30 uur is de volgende raadsvergadering.

 • Wip zoveel mogelijk tegels en maak Maashorst groener

  22 mrt 2023 - Het jaarlijkse NK Tegelwippen is weer van start. Van 21 maart tot en met 31 oktober 2023 gaat Maashorst de strijd aan met een recordaantal van ruim 150 Nederlandse gemeenten om de Nederlandse tuinen klimaatbestendiger te maken en de biodiversiteit te bevorderen.

 • Voorgenomen verpachting Uden

  22 mrt 2023 - De Gemeente Maashorst heeft het voornemen om een gedeelte van het perceel landbouwgrond, kadastraal bekend gemeente Uden,

 • Landelijke compostdagen 25 maart en 1 april 2023

  22 mrt 2023 - Inwoners van Maashorst kunnen op zaterdag 25 maart en zaterdag 1 april 2023 tussen 9.00 en 14.00 eenmalig gratis 1 m3 compost ophalen bij Van Berkel Biomassa & Bodemproducten aan de Mariniersstraat 4 in Uden.

Meer nieuws

Hoe tevreden bent u over deze pagina van de website?