Sporten algemeen

Sjors sportief, Uniek sporten, GUUS beweegt je en Landerd SpoRtZo zijn projecten waarmee we Maashorst in beweging willen krijgen.

Sjors sportief

Om kinderen kennis te laten maken met sport en cultuur is er Sjors Sportief! Alle kinderen uit groep 3 tot en met 8 kunnen zich inschrijven voor een kennismakingscursus. In het schoolboekje van Sjors leest u alles over de cursussen en de verenigingen die meedoen. Dit schoolboekje wordt aan het begin van het schooljaar op de basisscholen uitgereikt. Inschrijven voor de cursussen kan op de website van Sjors Sportief (Deze link gaat naar een andere website)

Uniek sporten

Wij steunen ook het project Uniek Sporten; een regionaal digitaal sportloket voor aangepast sporten. Het aanbod is gericht op mensen die (nog) niet terecht kunnen bij reguliere sport- en beweegactiviteiten. Wilt u meer informatie of bent u op zoek naar een sport kijk dan eens op de website van Landerd SpoRtZO (Deze link gaat naar een andere website) of Guus Beweegt je (Deze link gaat naar een andere website). Voor meer informatie kunt u ook contact opnemen met Landerd SpoRtZO (Deze link gaat naar een andere website) of Guus Beweegt je (Deze link gaat naar een andere website)

GUUS beweegt je

De ambitie van GUUS beweegt je is om samen te werken aan een gezonde omgeving en een gezonde leefstijl voor de Udenaar; op eigen kracht én met plezier naar een gezonde keuze.

Landerd SpoRtZO 

Landerd SpoRtZO heeft als doel om door sport en bewegen een gezonde en actieve leefstijl te stimuleren. In Schaijk, Reek, Zeeland en ‘t Oventje zetten de sportcoaches van Landerd SpoRtZO zetten zich altijd in om de sport- en beweegparticipatie te vergroten.

Hoe tevreden bent u over deze pagina van de website?