Subsidieregeling voor gemeentelijke monumenten Landerd

Bent u eigenaar van een gemeentelijk monument in Reek, Schaijk of Zeeland? Dan kunt u subsidie aanvragen voor sommige onderhoudskosten.

Voor wie is de subsidieregeling bedoeld?

Heeft u een gemeentelijk monument? U kunt subsidie aanvragen als uw gebouw op de lijst van gemeentelijke monumenten staat. De gemeente betaalt dan mee aan de kosten. Welke kosten dit zijn leest u in de Subsidieverordening Instandhouding Monumenten Landerd 2018 (Deze link gaat naar een andere website).

Aanvragen subsidieregeling Gemeentelijke monumenten Landerd

U kunt eenvoudig zelf deze subsidie aanvragen door het invullen van het Aanvraagformulier gemeentelijk subsidie voor onderhoud van monumenten (PDF, 84.6 kB). Het ingevulde formulier stuurt u naar: Gemeente Maashorst, Postbus 83, 5400 AB Uden.

Let op: misschien heeft u een vergunning nodig voor de verbouwing of het onderhoud. Wilt u weten welke regels hiervoor gelden? Dan kunt u dit uitzoeken op www.monumenten.nl (Deze link gaat naar een andere website).

Monumentencommissie

Ook kan het zijn dat u bij verbouwing of onderhoud te maken krijgt met de monumentencommissie. De monumentencommissie geeft advies over de instandhouding van rijksmonumenten en gemeentelijke monumenten. 

Vragen?

Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact op met de subsidiemedewerkers via admoSD@gemeentemaashorst.nl.

Hoe tevreden bent u over deze pagina van de website?