Let op: Op Koningsdag (27 april) is de Milieustraat gesloten en wordt er geen afval aan huis ingezameld. Het ophalen vindt op een andere dag plaats. Check hiervoor je afvalkalender.

Subsidie Evenementenfonds gemeente Maashorst

Organiseert u een evenement in de gemeente Maashorst dat openbaar toegankelijk is voor een publiek van minimaal 2500 bezoekers, een bijzonder karakter heeft en bijdraagt aan het gemeentelijke evenementenbeleid?

Waar moet een activiteit aan voldoen?

Subsidiebedrag

Het subsidiebedrag is afhankelijk van het bezoekersaantal van een evenement. Bij meer dan 10.000 bezoekers krijgt het evenement de A-status. Bij 5.000 tot 10.000 bezoekers heeft het evenement een B-status en bij 2.500 tot 5.000 bezoekers krijgt dit evenement de C-status. De subsidiebedragen behorende bij de verschillende evenementen:

Bij een meer dan zeven dagen durend evenement, waarin twee weekenden zijn begrepen, kan een subsidie van maximaal € 7.500,- worden toegekend. Ieder jaar wordt voor deze regeling een subsidieplafond vastgesteld. Dat is het maximale bedrag dat voor dat jaar beschikbaar is. Het subsidieplafond voor 2024 is € 34.822,-

Aanvragen Evenementenfonds gemeente Maashorst

De subsidieaanvraag moet acht weken voorafgaand aan het evenement worden ingediend. Het aanvragen van een subsidie van het evenementenfonds doet u met behulp van het online aanvraagformulier.

Vragen?

Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact op met de subsidiemedewerkers via admoSD@gemeentemaashorst.nl.

Hoe tevreden ben je over deze pagina van de website?