Nieuwe komborden gemeente Maashorst

Geplaatst op woensdag 2 februari 2022

Wethouder Harold van den Broek plaatste vanmorgen samen met medewerkers van de buitendienst het eerste nieuwe kombord van de gemeente Maashorst.

Het nieuwe komportaal staat aan de Verlengde Velmolen, in de tussenberm bij de rotonde bij de Lippstadtsingel/N264 in Uden. Een belangrijke piketpaal, aldus de wethouder: “Dit is immers waar we in de voorgaande jaren naartoe hebben gewerkt: de gemeente Maashorst. En daarbij is het goed om te zien dat Uden gewoon Uden blijft. Samen met Odiliapeel, Reek, Schaijk, Volkel en Zeeland vormen we de gemeente Maashorst. Zes bijzondere dorpen, één gemeente.”

In de loop van de komende maanden worden op veel plekken in de gemeente nieuwe komborden geplaatst. Nog niet alle komborden kunnen echter meteen worden vervangen. Op sommige plekken worden de borden bestickerd met de nieuwe gemeentenaam totdat de nieuwe borden geleverd zijn en/of de huidige aan vervanging toe zijn.