Let op! Heb je binnenkort een nieuw paspoort, ID-kaart of rijbewijs nodig? De wachttijden zijn een stuk langer dan je van ons gewend bent. Maak daarom op tijd een afspraak. Meer informatie vind je in dit nieuwsbericht.

Bedrijventerreinen

Gemeente Maashorst kent de volgende officiële bedrijventerreinen:

Stichting Beheer Bedrijventerreinen Uden (SBBU)

SBBU (Deze link gaat naar een andere website) is een samenwerkingsorgaan van de ondernemingen die gevestigd zijn op de Udense bedrijventerreinen. Door middel van deze samenwerking wil men de concurrentiekracht van de participerende bedrijven vergroten en economische groei bevorderen, door onder meer collectieve voordelen, ontzorgen en terugdringen van milieukosten.

Bouwgrond of bouwkavel kopen bedrijf

Bent u op zoek naar een bouwlocatie voor uw bedrijf? Of wilt u weten waar u wonen en werken kunt combineren? Of wilt u een nieuw bedrijfspand bouwen? Wij hebben soms bouwkavels in de verkoop. Deze vindt u op de website Bedrijfskavels Noordoost-Brabant (Deze link gaat naar een andere website).

Hoogveld-Zuid

Aan de zuidoostzijde van Uden ligt het bedrijventerrein Goorkens-Hoogveld. Om tegemoet te komen aan de vraag naar vestigingsruimte voor bedrijven, gaat de gemeente het gebied ten zuidoosten van dit bedrijventerrein ontwikkelen als nieuw bedrijventerrein. We noemen dit nieuw te ontwikkelen terrein Hoogveld-Zuid. Alle informatie hierover leest u op de pagina Hoogveld-Zuid.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze accountmanager Bedrijven: Willem van den Brand.

Omgevingsvergunning

Start u een nieuw bedrijf of wijzigt u een bestaand bedrijf of breidt u deze uit? Voor veel activiteiten heeft u een omgevingsvergunning nodig. Soms is een melding voldoende. Alle informatie leest u op de pagina Omgevingsvergunning.

Hoe tevreden ben je over deze pagina van de website?