Nieuws

 • Kermis Schaijk later open i.v.m. warme weer

  12 aug 2022 - In verband met de hoge temperaturen wordt de kermis in Schaijk morgen (13 augustus) om 16:00 uur geopend, in plaats van om 14:00 uur.

 • Gebruikersraad Maashorst op zoek naar onafhankelijk extern voorzitter

  10 aug 2022 - In 2016/2017 is voor natuurgebied De Maashorst een Gebruikersraad opgericht. De Gebruikersraad vertegenwoordigt de verschillende typen gebruikers van het natuurgebied. Voor deze Gebruikersraad zijn wij per direct op zoek naar een onafhankelijk extern voorzitter (op vrijwillige basis).

 • Bewoners CNO Maashorst naar Horst aan de Maas

  10 aug 2022 - De 150 bewoners van de crisisnoodopvang (CNO) aan de Boekelsedijk in Zeeland vertrekken op dinsdag 16 en woensdag 17 augustus naar Horst aan de Maas in Noord-Limburg

 • Let op voor blauwalg!

  8 aug 2022 - Door de aanhoudende droogte en het warme weer is er een grote kans op blauwalgen in vijvers, plassen en sloten. Blauwalg is een bacterie die kan leiden tot huidirritatie, zoals jeuk en rode vlekken.

 • Verzette markt Schaijk i.v.m. kermis

  8 aug 2022 - In verband met de kermis op het Europaplein zal de weekmarkt van zaterdag 13 augustus op het plein voor dorpshuis De Phoenix (Pastoor van Winkelstraat 11) staan.

 • Toekomstige inzameling van afval in Maashorst

  1 aug 2022 - In Maashorst zijn we al bewust bezig met afvalscheiding, maar het kan beter. Daarom onderzoeken we hoe we er samen met u voor kunnen zorgen dat herbruikbare materialen nog meer gescheiden, en vooral ook zuiver (zonder ander materiaal) ingezameld kunnen worden. Door het invullen van deze enquête kunt u aangeven hoe u de huidige afvalinzameling beleeft en gebruikt.

 • Geen spoedaanvragen mogelijk 24 en 25 augustus

  28 jul 2022 - Het is voor woensdag 24 en donderdag 25 augustus niet mogelijk om afspraken te maken voor spoedaanvragen voor paspoorten en identiteitskaarten.

Hoe tevreden bent u over deze pagina van de website?