Nieuws

 • Op de plek van het dierenparkje in Volkel

  29 nov 2023 - Op de plek van het dierenparkje in Volkel kunnen 22 sociale huurwoningen voor senioren worden gebouwd. Het college van Maashorst heeft gisteren ingestemd met het ontwerpbestemmingsplan.

 • Repelakker III in Zeeland: 200 woningen

  29 nov 2023 - Het college van burgemeester en wethouders van Maashorst heeft gisteren ingestemd met het ontwerpbestemmingsplan Repelakker III . Dat moet de bouw van 200 woningen in Zeeland mogelijk maken.

 • Akkerwinde III: 97 woningen voor dorp Schaijk

  29 nov 2023 - Het college van Maashorst heeft ingestemd met het ontwerpbestemmingsplan Akkerwinde III in Schaijk. Dat maakt de bouw van 97 woningen mogelijk.

 • Dagbesteding Odiliapeel mag uitbreiden

  29 nov 2023 - Burgemeester en wethouders van Maashorst willen de uitbreiding van de dagbesteding aan de Oosterheidestraat in Odiliapeel toestaan.

 • Maashorst stelt beleid kleinschalige energieopwek vast

  29 nov 2023 - Door zelf op een kleinschalige manier energie op te wekken aan huis kunnen inwoners besparen op hun energierekening en tegelijk een bijdrage leveren aan duurzaamheid en de klimaatdoelstellingen van Maashorst.

 • Bitswijk Uden: bouw huizen en appartementen mogelijk

  29 nov 2023 - Aan de Bitswijk 9-11 in Uden kunnen twaalf appartementen en vijf grondgebonden woningen worden gebouwd. Het college van Maashorst heeft deze week ingestemd met het ontwerpbestemmingsplan.

 • Veel werk verricht tijdens de verkiezingen

  28 nov 2023 - Woensdag 22 november 2023 vonden de Tweede Kamerverkiezingen plaats. Medewerkers, vrijwilligers en alle andere betrokkenen werkten de afgelopen weken hard om alles in goede banen te leiden.

Hoe tevreden bent u over deze pagina van de website?