Nieuws

 • Grote brand bij restaurant Nieuw Schaijk

  15 mei 2022 - Vannacht woedde een grote brand in restaurant Nieuw Schaijk.

 • Commissievergadering Ruimte, Economie en Financiën 19 mei 2022

  13 mei 2022 - Op donderdag 19 mei om 19:30 uur begint de commissievergadering.

 • Kindergemeenteraad Maashorst bezoekt Vluchtelingenwerk, buurtsportcoaches en permacultuurtuin

  12 mei 2022 - Op woensdag 11 mei gingen de leden van de kindergemeenteraad Maashorst op excursie binnen de gemeente. In drie groepjes gingen ze op pad om meer te weten te komen over de onderwerpen ‘Omkijken naar elkaar’, Sport en spel’ en ‘Natuur en gezondheid’.

 • Zienswijze of bezwaar?

  12 mei 2022 - De officiële publicaties voor onze gemeentelijke bekendmakingen staan op www.overheid.nl. Daar kunt u de stukken inzien. Aangevraagde vergunningen liggen echter niet ter inzage. Deze zijn puur bedoeld ter informatie. U kunt hiertegen dan ook geen zienswijze of bezwaar indienen. Voorgenomen besluiten liggen wél ter inzage. U kunt hiertegen een bezwaar of zienswijze indienen.

 • Berenschot gaat aan de slag met evaluatie herindeling gemeente

  11 mei 2022 - Bureau Berenschot gaat in opdracht van het ministerie van Binnenlandse zaken aan de slag met de voorbereiding en uitvoering van de evaluatie van de herindeling. Deze evaluatie was vorig jaar een voorwaarde die het ministerie heeft verbonden aan de herindeling. Bij die evaluatie gaat Berenschot verschillende belanghebbenden betrekken, variërend van inwoners tot bestuurders en ambtenaren.

 • Volkelse F-16’s oefenen in week 19 en 20

  10 mei 2022 - Van maandag 9 mei mei t/m vrijdag 20 mei 2022 beoefenen F-16’s van vliegbasis Volkel de Basic Fighter Manoeuvres (BFM). Hierbij vechten twee of meerdere gevechtsvliegtuigen tegelijkertijd met elkaar. Dat gebeurt hoog in de lucht tussen de 2 en 22 kilometer hoogte in gecontroleerd militair oefengebied.

 • Informatieavond nieuwbouwplannen Leeuweriksweg 3e week mei

  9 mei 2022 - Op maandag 16 mei en woensdag 18 mei organiseert de gemeente een bewonersbijeenkomst over de herontwikkeling van het voormalig politiebureau, de brandweerkazerne en basisschool de Klimboom aan de Leeuweriksweg. Het gekozen plan met de titel CONNECT verbindt het Bevrijdingspark, het centrum van Uden en de woonwijk Hoevensveld meer met elkaar.

Hoe tevreden bent u over deze pagina van de website?