Nieuws

 • Maashorst zet in op preventie armoede en schulden

  29 sep 2023 - Aanpak van kindarmoede, hulp bij schulden, en het bekender maken van regelingen om mensen met een laag inkomen te helpen. Het zijn belangrijke punten in het nieuwe beleidskader Armoede- en schuldenbeleid.

 • Intentieovereenkomst voor herontwikkeling locatie PiusX

  29 sep 2023 - Deze week ondertekenden Bouwcombinatie Wagemakers-Van de Ven en de gemeente Maashorst een intentieovereenkomst. Hierin staan afspraken om te komen tot de herontwikkeling van de locatie van de voormalige Pius X kerk en pastorie.

 • Inwoners geven Maashorst een 7 voor dienstverlening

  26 sep 2023 - In Maashorst vinden we het belangrijk dat onze inwoners zich gehoord en gewaardeerd voelen. Daarom streven we naar een betere dienstverlenende gemeente.

 • Werkzaamheden N264, Nachtafsluiting Wilhelminastraat - rotonde Velmolenweg

  26 sep 2023 - De werkzaamheden aan de N264 lopen vlot door. Het mooie nazomerweer werkt goed mee. Er is nog op twee momenten een afsluiting gepland.

 • Uitnodiging informatieavonden verduurzamen VvE's

  26 sep 2023 - Bij het verduurzamen van appartementen loop je tegen andere uitdagingen aan dan bij bijvoorbeeld het verduurzamen van een rijtjeshuis. Daarom zijn we de samenwerking aangegaan met VvE Belang.

 • Maashorst hijst de vlag voor Global Goals

  25 sep 2023 - Wethouder Jeroen van den Heuvel en gemeentesecretaris José van Aaken hebben vanmorgen de global goals-vlag voor het gemeentehuis gehesen. Vandaag wapperen deze vlaggen met 17 duurzame ontwikkelingsdoelen wereldwijd. Maashorst is sinds juni een global goals-gemeente.

 • Defect voertuig/voertuigwrak Venstraat verwijderd

  25 sep 2023 - Op vrijdag 8 september 2023 is een verlaten defect voertuig/voertuigwrak, Volkswagen Passat, kleur blauw, niet voorzien van kentekenplaten, van de openbare weg Venstraat, ter hoogte van het onverharde gedeelte tussen de weilanden, te Volkel, verwijderd en tijdelijk opgeslagen.

Hoe tevreden bent u over deze pagina van de website?