Nieuws

 • Vele regen vertraagt groenonderhoud

  10 jun 2024 - Er is de afgelopen maanden veel regen gevallen. We kunnen het groenonderhoud om die reden niet overal uitvoeren zoals gebruikelijk.

 • Informatieavond Omklap N605 Volkel

  7 jun 2024 - Maashorst en provincie Noord-Brabant werken samen aan de Omklap N605 Volkel. Het ontwerp krijgt steeds meer vorm. Tijdens een inloopavond op maandag 17 juni 2024 kun je de tekeningen zien en geven we uitleg over de plannen.

 • Bereikbaarheid in de regio

  7 jun 2024 - Een goede bereikbaarheid in onze regio is belangrijk. Daarom willen we graag weten welk vervoer onze inwoners gebruiken en welke problemen ze daarbij mogelijk tegenkomen. Ook horen we graag jouw wensen en ideeën. Vul jij de vragenlijst in?

 • De mobiele milieustraat is onderweg

  7 jun 2024 - Lever je klein grof huishoudelijk afval gratis in en help mee afval scheiden. We maken het je graag makkelijk.

 • Vanuit de raad: ‘Bedankt aan iedereen die heeft ingesproken deze avond. Erg fijn!’

  3 jun 2024 - Wat zijn jouw ideeën over de toekomst van Maashorst? De gemeenteraad nodigde alle inwoners, bedrijven, organisaties en verenigingen uit om hun mening hierover te geven tijden een speciale inspreekavond op woensdag 29 mei.

 • Statement naar aanleiding besluit ministerraad 31 mei 2024

  31 mei 2024 - In de zoektocht van Defensie naar meer ruimte voor jachtvliegtuigen besloot het kabinet eind vorig jaar om daarvoor een aantal mogelijke locaties te onderzoeken. Vandaag heeft de ministerraad besloten om ook de burgerluchthavens Lelystad en Eelde én de voormalige militaire luchthaven Twente mee te nemen in dit onderzoek.

 • Niemeskant: 186 woningen voor Volkel (Besluit)

  30 mei 2024 - Het college van B en W van Maashorst heeft deze week besloten het bestemmingsplan voor Niemeskant aan te bieden aan de gemeenteraad. Als de raad ermee instemt, maakt dat de weg vrij voor de bouw van 186 woningen in Volkel.

Hoe tevreden ben je over deze pagina van de website?