Nieuws

 • Verdiepend onderzoek nodig op nieuwe locatie Uden Red Sox

  18 jul 2024 - Maashorst moet een verdiepend flora- en faunaonderzoek doen op de beoogde nieuwe locatie van de Uden Red Sox. Zo luidt de opdracht van de ODBN.

 • Voorkeursvolgorde voor initiatieven zon-op-land

  18 jul 2024 - De openstelling voor de ontwikkeling van in totaal 30 hectare zonneparken binnen de gemeente Maashorst was een succes. Er zijn acht initiatieven ingediend. Het college heeft nu besloten in welke volgorde deze initiatieven in behandeling worden genomen. Het volgt daarmee het advies van het onafhankelijk extern deskundigenpanel.

 • Start verkoop kavels op bedrijventerrein Reek-Zuid

  17 jul 2024 - Gemeente Maashorst start op 15 september met de verkoop van 11 ruime kavels voor wonen en werken, en één bedrijfskavel op bedrijventerrein Reek-Zuid in Reek.

 • Mega Kermis Uden

  12 jul 2024 - Van vrijdag 19 tot en met zondag 28 juli is er weer een Mega Kermis in Uden.

 • Alle vervoer in Maashorst nu op vervoervoormij.nl

  12 jul 2024 - Alle vervoersmogelijkheden in Maashorst kan je vanaf vandaag vinden op de nieuwe website: www.vervoervoormij.nl.

 • Informatieavonden nieuwe gemeentelijke opvanglocaties Oekraïners

  5 jul 2024 - Begin juli spraken we met omwonenden van de Kerkstraat 39 in Zeeland en de Aldetiendstraat 21A in Uden over de opening van twee nieuwe gemeentelijke opvanglocaties voor Oekraïners. Deze nieuwe locaties vervangen straks de locatie Leeuweriksweg 2 in Uden.

 • Steuntje in de rug met subsidie voor jouw activiteit!

  3 jul 2024 - Heb jij een leuke activiteit of idee voor jouw buurt, wijk of dorp? En heb je daarvoor behoefte aan een financieel steuntje in de rug bij de verdere uitvoering? Dan kom je misschien wel in aanmerking voor een gemeentelijke subsidie.

Hoe tevreden ben je over deze pagina van de website?