Nieuws

 • Financiën op orde, maar investeren in toekomst is nodig

  23 mei 2024 - Maashorst ligt op schema met de bestuurlijke plannen en de financiën zijn op orde. Dat blijkt uit de jaarrekening 2023. Ook investeert Maashorst in de gemeentelijke organisatie, zodat die klaar is voor de toekomst. Dat blijkt ook uit de Kadernota voor 2025.

 • De milieustraat komt naar je toe!

  23 mei 2024 - Maashorst begint in juni met een mobiele milieustraat. Wethouder Jeroen van den Heuvel (Afval): “Daarmee willen we het inwoners makkelijker maken om hun recyclebaar, klein grof huishoudelijk afval en klein chemisch afval te scheiden.”

 • Merielle ontving vorig jaar een vrijwilligerspenning

  23 mei 2024 - Merielle van Dijk (22 jaar) ontving vorig jaar een vrijwilligerspenning voor haar enorme inzet als vrijwilliger bij de SOS in Volkel.

 • Keurslagerij Van Kraaij in Schaijk benoemd tot Hofleverancier

  22 mei 2024 - Woensdag 22 mei had locoburgemeester Gijs van Heeswijk de eer om, namens de koning, het predicaat Hofleverancier te overhandigen aan Geert van Kraaij van Keurslagerij Van Kraaij in Schaijk.

 • Maashorst sluit driejarige overeenkomst Uniek Sporten

  21 mei 2024 - Op 23 april heeft het college van Maashorst ingestemd met een driejarige overeenkomst voor het regioloket Uniek Sporten

 • "Ik ben van betekenis én leer bijzondere gerechten kennen"

  21 mei 2024 - Er gaat een wereld voor ze open. Letterlijk en figuurlijk. Dat zeggen zowel de Udense Marja als Ali en Ayat, bewoners van de asielopvang. Want doordat zij elkaar ontmoeten en samen koken en eten, leren ze elkaar en elkaars verhaal en gebruiken kennen. Samen vertellen ze over Meet & Eat.

 • Informatie over stembureau in Uden-Zuid

  21 mei 2024 - Op donderdag 6 juni 2024 worden de Europees Parlementsverkiezingen gehouden. In Uden-Zuid wordt dan één stemlokaal ingericht, namelijk Gymzaal Hoenderbos, Gezwat 6 in Uden. In dit stemlokaal worden twee stembureaus ingericht.

Hoe tevreden ben je over deze pagina van de website?