Let op! Heb je binnenkort een nieuw paspoort, ID-kaart of rijbewijs nodig? De wachttijden zijn een stuk langer dan je van ons gewend bent.
Maak daarom op tijd een afspraak. Meer informatie vind je in dit nieuwsbericht.

Nieuws

 • Maashorst: 310 nieuwe woningen in 2023

  23 feb 2024 - Binnen de gemeente Maashorst kregen vorig jaar 310 huishoudens de sleutels van een nieuw huis. “Met dit aantal nieuwe woningen liggen we zelfs voor op schema met onze bouwplannen”, constateert wethouder Franko van Lankvelt (Wonen) tevreden.

 • Samenwerking Gemeente en GGD : ‘Gezonde start voor ieder kind’

  21 feb 2024 - Niet ieder kind heeft een gezonde start van zijn/haar leven, terwijl juist de eerste 1000 dagen rondom de geboorte in grote mate de kansen voor later bepalen. Hiervoor biedt het actieprogramma Kansrijke Start ondersteuning.

 • Onze bermen worden nog mooier voor mens en dier

  20 feb 2024 - Rondom de prachtige zandwegen in onze gemeente zijn interessante veranderingen gaande om de natuur te verbeteren. Problemen zoals het breder worden van de zandwegen, door bijvoorbeeld onderhoud, worden nu aangepakt met de nadruk op het herstellen van de biodiversiteit.

 • Geen avondopenstelling van Burgerzaken op dinsdag 12 maart

  20 feb 2024 - Dinsdagavond 12 maart is er géén avondopenstelling van Burgerzaken. Dit in verband met de installatie van Hans van der Pas tot nieuwe burgemeester van Maashorst.

 • Verwijdering defect voertuig/voertuigwrak Meerloseweg Uden

  20 feb 2024 - Toezichthouders van de gemeente Maashorst hebben naar aanleiding van overlastmeldingen op donderdag 25 januari 2024 een verwaarloosd en defect voertuig aangetroffen op de openbare weg Meerloseweg ter hoogte van nummer 10 in Uden

 • Voel je vrij: Ren als één team op 5 mei 2024

  19 feb 2024 - Na een succesvol eerste jaar gaat de Nationale Bevrijdingsvuurestafette ook in 2024 door alle kernen van Maashorst. Een hardloopevenement waarbij we stilstaan bij onze vrijheid en samen het Bevrijdingsvuur naar Maashorst brengen. Wil jij als hardloper deel uitmaken van deze mooie, symbolische estafette?

 • Uitnodiging receptie Hans van der Pas

  16 feb 2024 - Dinsdag 12 maart 2024 wordt Hans van der Pas beëdigd als burgemeester van de gemeente Maashorst tijdens een besloten raadsvergadering. Aansluitend kan iedereen Hans en zijn echtgenote feliciteren in de foyer van theater Markant, Markt 32 in Uden, vanaf 20.30 uur.

Hoe tevreden bent u over deze pagina van de website?