Nieuws

 • Vliegbasis Volkel zondag geopend vanwege Missing Man day

  25 mei 2022 - F-16’s van vliegbasis Volkel vliegen zondag 29 mei 2022 een zogenaamde missing man formatie boven de Amerikaanse begraafplaats in Margraten. Dit gebeurt tijdens de jaarlijks terugkerende Memorial Day waarbij Amerikaanse militairen, die tijdens de Tweede Wereldoorlog zijn gesneuveld, worden herdacht.

 • Maashorst aan de slag met Centrumvisie Uden

  25 mei 2022 - Het verfraaien van minder mooie plekken, starten met het vergroenen van de gevels, en het aanpakken van leegstand: dat zijn enkele onderdelen uit het uitvoeringsprogramma dat hoort bij de Centrumvisie Uden, dat vast is gesteld door het college van Burgemeester en Wethouders.

 • Sneller bouwen voor alle doelgroepen

  25 mei 2022 - De gemeente Maashorst gaat de processen die woningbouw mogelijk moeten maken versnellen. 'We willen vooral die huisvesting realiseren voor doelgroepen waar weinig of te weinig aanbod voor is vanuit ontwikkelaars. Projecten die daarop inspringen, krijgen wat ons betreft een streepje voor', zegt Wonen-wethouder Franko van Lankvelt.

 • Fietstunnel Oude Maasstraat vanaf 30 mei tijdelijk gesloten

  24 mei 2022 - Op maandag 30 mei starten de rioleringswerkzaamheden in de Oude Maasstraat. Hiervoor moet de fietstunnel enkele weken worden afgesloten en het fietsverkeer wordt daarbij omgeleid.

 • Wethouder van den Broek reikt eerste online aangevraagd rijbewijs uit

  23 mei 2022 - Vanaf 1 mei 2022 kunnen inwoners van de gemeente Maashorst hun rijbewijs online verlengen via de website van de RDW. De gemeente Maashorst zet hiermee wéér een stap in de verbetering van haar dienstverlening. Laura Lamers was de eerste inwoonster van de gemeente Maashorst die van deze mogelijkheid gebruik maakte en haar rijbewijs op deze manier liet vernieuwen.

 • Een groen dak of hemelwater afkoppelen mét een bijdrage van maximaal € 5000,-?

  23 mei 2022 - Een groen dak, infiltratiekratten, een regenton of een wadi met mooie planten. Er zijn vele redenen om te kiezen voor een groen dak of het afkoppelen van regenwater. Bovendien is de aanleg nu nóg aantrekkelijker met een speciale subsidiebijdrage van het Waterschap Aa en Maas en gemeente Maashorst.

 • Informatiepunt Digitale Overheid in de Bibliotheek

  20 mei 2022 - Heeft u vragen over websites van de overheid of hoe u zaken met de overheid digitaal kunt regelen? Bijvoorbeeld over DigiD, energietoeslag, donorregistratie, rijbewijs of verkeersboetes? In de Bibliotheek luisteren we naar uw vraag en denken we graag met u mee.

Hoe tevreden bent u over deze pagina van de website?