Let op! Op dit moment zijn onze digitale formulieren niet beschikbaar. Er wordt aan een oplossing gewerkt. 

Nieuws

 • Lokaal eigendom bij grootschalige opwek energie

  18 mei 2022 - Gemeente Maashorst wil energieneutraal worden. De gemeente vindt dat inwoners en bedrijven voor minstens 50 procent moeten kunnen deelnemen aan de ontwikkeling van grootschalige zonne- en/of windenergieprojecten binnen Maashorst. Om dit mogelijk te maken is er een lokaal beleidskader opgesteld met uitgangspunten en randvoorwaarden.

 • Concept saneringsprogramma geluid 138 woningen in de voormalige gemeente Landerd

  17 mei 2022 - In de Wet geluidhinder is de bepaling opgenomen dat woningen die op 1 maart 1986 een te hoge geluidbelasting op de gevel hadden vanwege wegverkeer, aangemerkt worden als een saneringssituatie. Gemeenten hebben de wettelijke verplichting deze woningen te onderzoeken en daar waar noodzakelijk geluidreducerende maatregelen te treffen.

 • Fietstunnel Oude Maasstraat vanaf 30 mei tijdelijk gesloten

  17 mei 2022 - Op maandag 30 mei starten de rioleringswerkzaamheden in de Oude Maasstraat. Hiervoor moet de fietstunnel enkele weken worden afgesloten en het fietsverkeer wordt daarbij omgeleid.

 • Help mee de Japanse duizendknoop te bestrijden

  17 mei 2022 - De Japanse duizendknoop groeit erg snel. De wortels zijn heel sterk en kunnen schade veroorzaken aan woningen, wegen en andere bouwwerken. Daarnaast overwoekert de plant alle andere planten en struiken. De gemeente Maashorst wil daarom de plant bestrijden en heeft daarbij uw hulp nodig!

 • Fietsenkijkdag op zaterdag 21 mei

  17 mei 2022 - Op zaterdag 21 mei tussen 10.00 en 11.00 uur vindt er weer een fietsenkijk- en verkoopdag plaats op de gemeentewerf aan de Hockeyweg 3 in Uden.

 • Wie verdient volgens u een Koninklijke Onderscheiding in 2023?

  17 mei 2022 - Ieder jaar reikt de burgemeester namens de Koning op 26 april Koninklijke Onderscheidingen uit aan mensen die zich op een bijzondere manier hebben ingezet voor anderen. Dit jaar hadden we in de gemeente Maashorst de eer om aan 21 inwoners een Koninklijke Onderscheiding uit te reiken. Wie verdient er één in 2023?

 • Kom kennismaken met de burgemeester en wethouders

  17 mei 2022 - Onze nieuwe burgemeester en wethouders maken graag nader kennis met de zes kernen van onze nieuwe gemeente. Dat doen ze door locaties en organisaties te bezoeken én door een aantal kennismakingsavonden.

Hoe tevreden bent u over deze pagina van de website?