Nieuws

 • Start procedure voor nieuwe burgemeester

  8 jun 2023 - De gemeenteraad van Maashorst start met het proces om een nieuwe burgemeester te vinden.

 • Door samenwerken écht impact maken met recreatie & toerisme in Noordoost Brabant

  8 jun 2023 - Op 6 juni 2023 bezorgden wethouder Van den Heuvel en wethouder Van Kessel namens tien regiogemeenten uit Noordoost Brabant een telegram bij de voorzitters van MOOS, de Maasmeanders en de Maashorstboeren. De inhoud van het bericht is een reactie op de flessenpost die vorig jaar als noodkreet door de voorzitters werd bezorgd bij diverse gemeenten in Noordoost Brabant.

 • Oproep: geef jouw mening over de dienstverlening

  8 jun 2023 - Vanaf 1 januari 2022 zijn we gemeente Maashorst. We willen graag weten hoe onze inwoners, ondernemers, maatschappelijke organisaties en verenigingen de dienstverlening van onze gemeente ervaren.

 • Mega kermis Uden maakt haar naam waar!

  8 jun 2023 - Woensdag 7 juni is het programma en de attractielijst van de Mega Kermis Uden 2023 bekend gemaakt tijdens een persmoment op de Markt in Uden.

 • Reminder: Promotiedagen voor werken bij Burgerzaken

  8 jun 2023 - Ontdek het dynamische werkveld van Burgerzaken, waarin dienstverlening een belangrijke rol speelt. Leer wat het vak inhoudt en ontmoet toekomstige collega's.

 • Maashorst sluit eerste jaarrekening positief af

  7 jun 2023 - In haar financiële verantwoording voor 2022 kijkt gemeente Maashorst terug op een intensief eerste jaar van haar bestaan, met een positief resultaat van 15,5 miljoen euro.

 • Late openstelling vliegbasis Volkel

  7 jun 2023 - Vliegbasis Volkel is de komende twee weken in de avond opengesteld voor vliegverkeer. Op vrijdag 9 juni komen onze gevechtsvliegtuigen terug uit Noorwegen en Zweden.

Hoe tevreden bent u over deze pagina van de website?