Bedrijf (starten)

Het Ondernemersplein (Deze link gaat naar een andere website) is hét startpunt van de overheid voor ondernemers. U ziet in een oogopslag met welke regels, vergunningen en belastingen u te maken krijgt en de subsidies die u kunt aanvragen.

Het ondernemersplein is het aanspreekpunt voor:

Startersloket Misfits, startende Wondernemers & Bijzondernemers

Bent u een startende ondernemer die in de eerste 5 jaar van zijn of haar eerste bedrijf zit? Dan kunt u een jaar lang gratis gebruik maken van de faciliteiten van het Startersloket Misfits (Deze link gaat naar een andere website). Dit startersloket is erop ingericht dat iedere starter passende hulp kan krijgen bij het starten en uitvoeren van zijn of haar ondernemersdroom. Het startersloket biedt hulp en begeleiding vanuit de Startup Officer, die met u als starter gaat kijken naar uw ondernemersvraag. Heeft u ondernemersvragen, bent u op zoek naar netwerk en inspiratie of heeft u behoefte aan sparren over ondernemersplannen? Neem dan vooral contact op via misfits@uovdekring.nl, om een geheel gratis en vrijblijvende kop koffie te drinken met Startup Officer Imke Claasen

ZZPBoost

Bent u zzp’er en wilt u meer informatie over bijvoorbeeld werk, e-learning, netwerken en het vergroten van uw kennis en vaardigheden? De gemeente Maashorst werkt samen in de arbeidsmarktregio Noordoost-Brabant. Voor zelfstandig professionals zijn er belangrijke regionale en provinciale initiatieven die u en uw onderneming ondersteunen in deze bijzondere periode. Ga naar www.zzpnobboost.nl (Deze link gaat naar een andere website); hét platform voor alle zelfstandig professionals in de regio.

Reshoring

Produceren in het buitenland brengt soms onverwachte, hoge kosten met zich mee. Dit zorgt ervoor dat ondernemers soms (gedeeltelijk) terugkomen op hun buitenlandse avontuur. Om meer inzicht te krijgen in zaken die gepaard gaan met productie in het buitenland - van aankoop, transport, tot en met financiële en strategische risico’s - hebben Midpoint Brabant, Regio Hart van Brabant en Tilburg University de Reshoring Tool (Deze link gaat naar een andere website) ontwikkeld.

Overige organisaties voor ondernemers

SBBU (Stichting Beheer Bedrijventerreinen Uden) 

Berichtenbox voor bedrijven

Met de Berichtenbox voor bedrijven kunt u als ondernemer digitaal berichten uitwisselen met Nederlandse overheidsorganisaties. De Berichtenbox werkt ongeveer hetzelfde als e-mail, maar is door de beveiligde verbinding betrouwbaarder dan e-mailverkeer. Ook weet u zeker dat uw berichten op het juiste adres aankomen.

Holland Expat Center South

Holland Expat Center South is een nonprofit overheidsinstantie die bedrijven en internationale werknemers ondersteunt in Brabant en Limburg.

Kamer van Koophandel

Ondernemerslift 

Werkcafé Maashorst

Gemeente Maashorst, IBN, Campus Uden en Eigen Wijzer Maashorst hebben de handen ineengeslagen en organiseren gezamenlijk het Werkcafé Maashorst, waar werkgevers, werkzoekenden en andere arbeidsmarktpartijen elkaar kunnen ontmoeten. Iedereen die op zoek is naar een baan kan voortaan elke laatste donderdag van de maand bij het Werkcafé Maashorst (Handelshuys, Udenseweg 2 Uden) binnenlopen en op een gezellige en informele manier met werkgevers uit de regio in gesprek gaan. 

Hoe tevreden ben je over deze pagina van de website?