Gemeentelijke accomodatie huren

Zoekt u een ruimte voor uw activiteit of bijeenkomst en zorgt uw activiteit ervoor dat mensen elkaar ontmoeten? Of draagt uw activiteit bij aan de participatie van bewoners in de samenleving? Dan kunt u terecht in een van onze Ontmoetingspleinen of dorpshuizen.

Bent u op zoek naar een geschikte sportaccommodatie voor uw sportactiviteit of sportvereniging? Ga dan naar de pagina sportaccommodatie huren

Voor welke activiteiten?

In een van de ontmoetingspleinen (gemeentelijke accommodaties) kunt u een ruimte huren voor:

Tarieven en aanvraagformulier

Dorpshuizen

Voor huren van een ruimte in het dorpshuis van Schaijk, Reek of Zeeland kunt u terecht bij Stichting Dorpshuizen Landerd: Stichting Dorpshuizen Landerd | Evenementen, activiteiten, vergaderingen

Ontmoetingspleinen

Voor de ontmoetingspleinen in Uden, Volkel en Odiliapeel kijkt u in deze folder. Hierin staan ook de kosten, grootte van de ruimtes en contactgegevens.

Het reserveren van een ruimte gaat eenvoudig door het invullen van het aanvraagformulier (PDF, 74.9 kB). Deze kunt u vervolgens mailen naar het ontmoetingsplein van uw keuze. Uiteraard kunt u deze ook op locatie afgeven of ter plekke uw reservering vastleggen.

Uden

Volkel

Odiliapeel

Gebruiksvoorwaarden

Met het reserveren van een ruimte gaat u akkoord met de Algemene huurvoorwaarden ontmoetingsplein. (PDF, 66.9 kB)