Project buurtsportcoaches

Missie Maashorst samen gezond en in bewegingMissie maashorst Samen gezond & in beweging, een nieuw verhaal, een nieuwe naam en het nieuwe logo.

Missie Maashorst is onderdeel van SSNB Team NB.

Missie Maashorst samen & gezond in beweging

Missie Maashorst geeft uitvoering aan het project buursportcoaches in de gemeente Maashorst. Zij werken aan de volgende doelstellingen:

Sjors Sportief en creatief en Uniek sporten zijn ook projecten die worden uitgevoerd door Missie Maashorst, samen gezond & in beweging.

Sjors sportief

Om kinderen kennis te laten maken met sport en cultuur is er Sjors Sportief! Alle kinderen uit groep 3 tot en met 8 kunnen zich inschrijven voor een kennismakingscursus. In het schoolboekje van Sjors lees je alles over de cursussen en de verenigingen die meedoen. Dit schoolboekje wordt aan het begin van het schooljaar op de basisscholen uitgereikt. Inschrijven voor de cursussen kan op de website van Sjors Sportief (Deze link gaat naar een andere website).

Uniek sporten

Wij steunen ook het project Uniek Sporten; een regionaal digitaal sportloket voor aangepast sporten. Het aanbod is gericht op mensen die (nog) niet terecht kunnen bij reguliere sport- en beweegactiviteiten. Wil je meer informatie neem dan contact op met Missie Maashorst, samen gezond & in beweging of kijk op www.unieksporten.nl (Deze link gaat naar een andere website).

Buurtsportcoaches

Missie Maashorst Samen gezond & in beweging gaat themagewijs aan de slag met de projectdoestellingen. Per thema is er een buurtsportcoach als contactpersoon.

Bekijk meer informatie over de thema's en buurtsportcoaches

Hoe tevreden ben je over deze pagina van de website?