Inzamelen bedrijfsafval

Bedrijven gevestigd in Reek, Schaijk en Zeeland

Als bedrijf regelt u zelf de inzameling van uw bedrijfsafval. Alleen kleine hoeveelheden KCA en E-waste  (computers, printers enzovoorts) kunnen bedrijven gevestigd in Reek, Schaijk en Zeeland  bij het Duurzaamheidsplein Oss (Deze link gaat naar een andere website) inleveren.

Dat kan op donderdag tussen 9.00 en 11.00 uur. De ingang hiervoor is aan de Diezestraat. Al het andere bedrijfsafval neemt het Duurzaamheidsplein niet aan.

Het Duurzaamheidsplein accepteert alleen afval van particulieren. Komt u met een bedrijfsauto, dan mag u geen afval aanbieden!

Bedrijven gevestigd in Odiliapeel, Uden en Volkel

Bedrijven moeten zelf zorgen dat hun afval wordt opgehaald. U kunt daarvoor een overeenkomst sluiten met een inzamelbedrijf. Er is een uitzondering voor een bedrijf in Uden, Volkel en Odiliapeel dat vergelijkbaar afval in hoeveelheid en samenstelling heeft als een huishouden. Het gaat dan om maximaal twee restafvalcontainers (140 liter) en twee GFT+E containers (240 liter) of maximaal 208 vuilniszakken (30 liter) bij een ondergrondse container. Het bedrijfsafval mag u tegelijk met de inzamelroute van het huishoudelijk afval aanbieden. Hiervoor sluit u als bedrijf tegen betaling een contract af met de gemeente.

U kunt dit online regelen met onderstaande digitale formulieren. Houd uw eHerkenning hiervoor bij de hand.

U kunt bij de gemeente navragen of bij uw adres een kliko hoort en wat de inzameldagen zijn of dat u gebruik kunt maken van de ondergrondse container.

Milieustraat

Bedrijven mogen hun afval niet inleveren bij de Milieustraat. U kunt uw afval afvoeren via erkende afvalverwerkers of -inzamelaars.
Uitzondering is dat bedrijven een klein aantal (maximaal zeven) huishoudelijke apparaten per keer gratis mogen inleveren bij de Milieustraat.

Oud papier/karton Uden-Centrum

Bedrijven en winkels gevestigd in het winkelgebied van Uden-Centrum mogen net als de bewoners in het winkelgebied hun oud papier/karton op de inzameldagen aan straat zetten. Bedrijven buiten het centrum regelen hun papierinzameling met een particuliere afvalinzamelaar.

Prijs

U ontvangt jaarlijks een rekening voor het huren van uw afvalcontainer(s) of aanbiedingen op een ondergrondse container. De kosten voor extra vuilniszakken of het vervangen van een chiplabel/pas dient u direct te betalen.

Product Tarief 2022*
240 liter GFT+E container € 213,93 per jaar
140 liter restafvalcontainer € 50,92 per jaar
Aanbiedingen restafval ondergrondse container (208 stuks per jaar) € 292,98
Vervangen toegangspas € 25,95
Extra aanbieding restafval ondergrondse container** € 1,41 per aanbieding

*Prijzen zijn exclusief BTW.
**Wilt u extra afval aanbieden? Gebruik het online aanvraagformulier om extra aanbiedingen aan te vragen.

Hoe tevreden bent u over deze pagina van de website?