Raadsvergadering donderdag 14 juli

Geplaatst op donderdag 7 juli 2022

Raadsvergadering 14 juli 2022

Op donderdag 14 juli om 19.30 uur is de volgende raadsvergadering.

De volledige agenda van de vergadering, toelichtingen en stukken kunt u raadplegen via www.gemeentemaashorst.nl/raad of de gratis iBabs Pro app. De raadsvergadering is openbaar en wordt live uitgezonden vanuit IBN/Meeters vergadercentrum, Hockeyweg 5 in Uden. U kunt de vergadering ook na afloop terugkijken.

Heeft u vragen?

U kunt contact opnemen met de griffie via: tel. 0413-28 10 33 of griffie@gemeentemaashorst.nl

• Kermis Schaijk later open i.v.m. warme weer

12 aug 2022 - In verband met de hoge temperaturen wordt de kermis in Schaijk morgen (13 augustus) om 16:00 uur geopend, in plaats van om 14:00 uur.

• Gebruikersraad Maashorst op zoek naar onafhankelijk extern voorzitter

10 aug 2022 - In 2016/2017 is voor natuurgebied De Maashorst een Gebruikersraad opgericht. De Gebruikersraad vertegenwoordigt de verschillende typen gebruikers van het natuurgebied. Voor deze Gebruikersraad zijn wij per direct op zoek naar een onafhankelijk extern voorzitter (op vrijwillige basis).

• Bewoners CNO Maashorst naar Horst aan de Maas

10 aug 2022 - De 150 bewoners van de crisisnoodopvang (CNO) aan de Boekelsedijk in Zeeland vertrekken op dinsdag 16 en woensdag 17 augustus naar Horst aan de Maas in Noord-Limburg

• Let op voor blauwalg!

8 aug 2022 - Door de aanhoudende droogte en het warme weer is er een grote kans op blauwalgen in vijvers, plassen en sloten. Blauwalg is een bacterie die kan leiden tot huidirritatie, zoals jeuk en rode vlekken.