We kunnen je helpen met rondkomen: inkomenstoeslag nu ook digitaal aan te vragen

Geplaatst op dinsdag 2 april 2024

In Maashorst helpen we je nu ook digitaal bij een langdurig laag inkomen uit werk of uitkering. Dit doen we met de individuele inkomenstoeslag. De individuele inkomenstoeslag is een geldbedrag dat we kunnen geven aan mensen die 3 jaar of langer van een laag inkomen leven. Je kunt deze toeslag 1 keer per jaar ontvangen.

Individuele inkomenstoeslag digitaal aanvragen

De individuele inkomenstoeslag is er voor iedereen met een laag inkomen. Of je werkt of een uitkering ontvangt maakt niet uit. Op www.gemeentemaashorst.nl/inkomenstoeslag vind je de informatie over deze toeslag. Je kunt sinds kort hier ook met DigID inloggen om de aanvraag te doen. Je kunt de toeslag ook nog steeds op papier aanvragen.

Neem contact met ons op

Wil je nog meer weten over deze regeling? Of heb je hulp nodig bij andere kosten? Neem contact op met ons team ‘Toegang Sociaal Domein’. Mail ons via info@gemeentemaashorst.nl. Of bel: 0413 – 281911. Twijfel je of je gebruik kunt maken van onze regelingen? Neem dan zeker ook contact op. We kijken graag met je mee.

• Verdiepend onderzoek nodig op nieuwe locatie Uden Red Sox

18 jul 2024 - Maashorst moet een verdiepend flora- en faunaonderzoek doen op de beoogde nieuwe locatie van de Uden Red Sox. Zo luidt de opdracht van de ODBN.

• Voorkeursvolgorde voor initiatieven zon-op-land

18 jul 2024 - De openstelling voor de ontwikkeling van in totaal 30 hectare zonneparken binnen de gemeente Maashorst was een succes. Er zijn acht initiatieven ingediend. Het college heeft nu besloten in welke volgorde deze initiatieven in behandeling worden genomen. Het volgt daarmee het advies van het onafhankelijk extern deskundigenpanel.

• Start verkoop kavels op bedrijventerrein Reek-Zuid

17 jul 2024 - Gemeente Maashorst start op 15 september met de verkoop van 11 ruime kavels voor wonen en werken, en één bedrijfskavel op bedrijventerrein Reek-Zuid in Reek.

• Mega Kermis Uden

12 jul 2024 - Van vrijdag 19 tot en met zondag 28 juli is er weer een Mega Kermis in Uden.

Hoe tevreden ben je over deze pagina van de website?