Afvalkalender

De AfvalApp met ingang van 1 januari 2023

Met ingang van 1 januari 2023 werken we met een (gratis) afvalapp. In deze app, DeafvalApp, vindt u de afvalkalender waarop te zien is op welke dag, welk afval wordt opgehaald. 

De AfvalApp is te downloaden via:

U kunt de afvalkalender ook raadplegen via de website: www.deafvalapp.nl (Deze link gaat naar een andere website). Vanaf die website kunt u de afvalkalender ook printen. Als u in uw persoonlijke kalender staat, kiest u voor maand-, kwartaal- of jaarkalender en komt u bij de printversie terecht.

Vragen?

Heeft u vragen over de app en/of de afvalkalender? Neem dan contact op met de collega's van ons team Afval via 0413-281911 (keuze menu 2). Ook kunnen zij inwoners helpen die niet beschikken over een computer, tablet of smartphone en de afvalkalender in de app dus niet kunnen raadplegen.

Mogelijkheden

DeAfvalApp biedt de volgende mogelijkheden en informatie:

Meldingen ontvangen

Via DeAfvalApp is het mogelijk om automatisch een melding (notificatie) te krijgen op het moment dat het afval aan de straat gezet moet worden. U geeft zelf aan hoe ver van tevoren u dit bericht wilt ontvangen. Zijn er op het laatste moment wijzigingen in de ophaaldagen, dan sturen we ook een bericht. U moet dit wel aangeven in de app (bij instellingen).

Papierinzameling

In het buitengebied van Reek, Schaijk en Zeeland verzorgen buurtverenigingen de inzameling van papier met wijkcontainers. In de dorpskernen gebeurt dit huis aan huis. Deze data staan op dit moment nog niet vermeld in de kalender. 

Hoe tevreden bent u over deze pagina van de website?