Omwonendenoverleg ingesteld

Geplaatst op maandag 7 augustus 2023

Op 10 juli was er een eerste informatiebijeenkomst voor direct aanwonenden (bewoners/eigenaren van de direct aan het hotel grenzende percelen). Daar konden zij zich ook opgeven voor deelname aan een omwonendenoverleg. Dit omwonendenoverleg is inmiddels samengesteld en bestaat uit 12 direct omwonenden (één persoon per adres). De deelnemers hebben hierover bericht ontvangen. Ze vormen een mooie vertegenwoordiging van de directe omgeving.

Meer nieuws

 • Q&A opvang asielzoekers aangescherpt

  21 sep 2023 - We hebben de ‘veelgestelde vragen’ op de website opnieuw wat verder aangescherpt.

 • Tweede infobijeenkomst omwonenden

  20 sep 2023 - Maandag 18 september vond een tweede informatiebijeenkomst plaats voor de direct omwonenden.

 • Raadsinformatiebrief 13 september

  14 sep 2023 - 13 september stuurde het college een informatienota (formeel: RaadsInformatieBrief of RIB) naar de gemeenteraad om de raadsleden uitleg te geven over het vervolgproces, ter voorbereiding van de voorgenomen opvang van asielzoekers.

 • Raadsinformatiebrief 22 augustus

  8 sep 2023 - 22 augustus stuurde het college een informatienota (formeel: RaadsInformatieBrief of RIB) naar de gemeenteraad om de stand van zaken toe te lichten rond de voorbereiding van de voorgenomen opvang van asielzoekers in het Van der Valkhotel.

Meer nieuws

Hoe tevreden bent u over deze pagina van de website?