Let op: Op Koningsdag (27 april) is de Milieustraat gesloten en wordt er geen afval aan huis ingezameld. Het ophalen vindt op een andere dag plaats. Check hiervoor je afvalkalender.

Nieuws opvang asielzoekers

• Stevige migratieopgave: 'Stilzitten is geen optie'

18 apr 2024 - Net als veel andere gemeenten staat ook Maashorst de komende tijd voor een stevige opgave om migranten onderdak te bieden.

• Persverklaring opvang asielzoekers

21 dec 2023 - Vandaag 20 december, zijn de eerste mensen gehuisvest in Hotel van der Valk. Kort daarna hoorden we dat de omgevingsvergunning die dat mogelijk maakt door de rechter geschorst is.

• Raadsinformatiebrief 19 december

20 dec 2023 - Dinsdag 19 december schreef het college weer een informatienota (raadsinformatiebrief) aan de gemeenteraad.

• Raadsinformatiebrief 28 november

4 dec 2023 - Dinsdag 28 november schreef het college weer een informatienota (raadsinformatiebrief, ofwel RIB) aan de gemeenteraad (verzonden op 29 november) over de voortgang van de voorbereidingen.

• Asielopvang in Uden kan van start

30 nov 2023 - Het COA en Van der Valk Hotel hebben inmiddels voldaan aan alle voorwaarden die het college van B en W stelde aan de opvang van asielzoekers in het hotel.

• Raadsinformatiebijeenkomst 20 november

22 nov 2023 - Maandag 20 november hebben we, samen met het COA, het veiligheidsplan toegelicht aan de gemeenteraad.

• Veiligheidsplan vastgesteld

15 nov 2023 - Dinsdag 14 november heeft het college het veiligheidsplan vastgesteld. In dat plan zijn afspraken vastgelegd die moeten bijdragen aan de gewenste leefbaarheid en veiligheid rond de opvang,

Hoe tevreden ben je over deze pagina van de website?