Openbare bekendmakingen staan op overheid.nl

Geplaatst op vrijdag 7 januari 2022

Gemeente Maashort informeert u via het digitale Gemeenteblad op www.overheid.nl (Deze link gaat naar een andere website) over officiële (ontwerp)besluiten, meldingen en aanvragen waar u mee te maken kunt krijgen. U kunt hiervoor gebruik maken van een e-mailservice of applicatie van 'Over uw buurt'. Kijk op de website www.overheid.nl (Deze link gaat naar een andere website) voor meer informatie.

Vanaf 17 januari ligt het ontwerpbestemmingsplan 'Ontwikkeling Voor-oventje, 't Oventje' gedurende zes weken ter inzage.

Meer nieuws

 • Start procedure voor nieuwe burgemeester

  8 jun 2023 - De gemeenteraad van Maashorst start met het proces om een nieuwe burgemeester te vinden.

 • Door samenwerken écht impact maken met recreatie & toerisme in Noordoost Brabant

  8 jun 2023 - Op 6 juni 2023 bezorgden wethouder Van den Heuvel en wethouder Van Kessel namens tien regiogemeenten uit Noordoost Brabant een telegram bij de voorzitters van MOOS, de Maasmeanders en de Maashorstboeren. De inhoud van het bericht is een reactie op de flessenpost die vorig jaar als noodkreet door de voorzitters werd bezorgd bij diverse gemeenten in Noordoost Brabant.

 • Oproep: geef jouw mening over de dienstverlening

  8 jun 2023 - Vanaf 1 januari 2022 zijn we gemeente Maashorst. We willen graag weten hoe onze inwoners, ondernemers, maatschappelijke organisaties en verenigingen de dienstverlening van onze gemeente ervaren.

 • Mega kermis Uden maakt haar naam waar!

  8 jun 2023 - Woensdag 7 juni is het programma en de attractielijst van de Mega Kermis Uden 2023 bekend gemaakt tijdens een persmoment op de Markt in Uden.

Meer nieuws

Hoe tevreden bent u over deze pagina van de website?