Openbare bekendmakingen staan op overheid.nl

Geplaatst op vrijdag 7 januari 2022

Gemeente Maashort informeert u via het digitale Gemeenteblad op www.overheid.nl over officiële (ontwerp)besluiten, meldingen en aanvragen waar u mee te maken kunt krijgen. U kunt hiervoor gebruik maken van een e-mailservice of applicatie van 'Over uw buurt'. Kijk op de website www.overheid.nl voor meer informatie.

Vanaf 17 januari ligt het ontwerpbestemmingsplan 'Ontwikkeling Voor-oventje, 't Oventje' gedurende zes weken ter inzage.

• Vliegbasis Volkel zondag geopend vanwege Missing Man day

25 mei 2022 - F-16’s van vliegbasis Volkel vliegen zondag 29 mei 2022 een zogenaamde missing man formatie boven de Amerikaanse begraafplaats in Margraten. Dit gebeurt tijdens de jaarlijks terugkerende Memorial Day waarbij Amerikaanse militairen, die tijdens de Tweede Wereldoorlog zijn gesneuveld, worden herdacht.

• Maashorst aan de slag met Centrumvisie Uden

25 mei 2022 - Het verfraaien van minder mooie plekken, starten met het vergroenen van de gevels, en het aanpakken van leegstand: dat zijn enkele onderdelen uit het uitvoeringsprogramma dat hoort bij de Centrumvisie Uden, dat vast is gesteld door het college van Burgemeester en Wethouders.

• Sneller bouwen voor alle doelgroepen

25 mei 2022 - De gemeente Maashorst gaat de processen die woningbouw mogelijk moeten maken versnellen. 'We willen vooral die huisvesting realiseren voor doelgroepen waar weinig of te weinig aanbod voor is vanuit ontwikkelaars. Projecten die daarop inspringen, krijgen wat ons betreft een streepje voor', zegt Wonen-wethouder Franko van Lankvelt.

• Fietstunnel Oude Maasstraat vanaf 30 mei tijdelijk gesloten

24 mei 2022 - Op maandag 30 mei starten de rioleringswerkzaamheden in de Oude Maasstraat. Hiervoor moet de fietstunnel enkele weken worden afgesloten en het fietsverkeer wordt daarbij omgeleid.