Volgt u gemeente Maashorst al?

Geplaatst op woensdag 19 januari 2022

Als gemeente doen we ons best om u zo goed mogelijk op de hoogte te houden van actuele zaken. Maar we delen ook graag leuke nieuwtjes en weetjes. Daarnaast gebruiken we onze kanalen als extra dienstverlening. Al uw vragen, opmerkingen en suggesties zijn welkom!

Facebook, Instagram

U kunt ons volgen via Facebook (GemeenteMaashorst) (Deze link gaat naar een andere website) en/of Instagram (gemeente_maashorst) (Deze link gaat naar een andere website) voor actuele informatie over bijvoorbeeld afval en wegwerkzaamheden. Maar ook leuke nieuwtjes over inwoners of evenementen ziet u op onze Facebook- en Instagrampagina.

U kunt ons ook volgen op Twitter (@gem_Maashorst) (Deze link gaat naar een andere website). Hierop delen we met name informatieve berichten en mededelingen zoals de aankondiging van raadsvergaderingen.

LinkedIn (Deze link gaat naar een andere website)

Op LinkedIn plaatsen we meer zakelijke content. Met informatie over de organisatie gemeente Maashorst. Hier vindt u vacatures, maar ook berichten over het college en informatie over o.a. duurzaamheidszaken.

Maashorstaanhetwoord.nl (Deze link gaat naar een andere website)

Via dit participatieplatform kunt u als inwoner meepraten en meedenken over projecten in uw buurt. Maashorstaanhetwoord.nl (Deze link gaat naar een andere website) zetten wij in om ideeën op te halen, informatie te delen en vragen voor te leggen. Registreren kan eenvoudig met uw e-mailadres of via uw Google- of Facebook-account. U krijgt dan een mailtje zodra er in uw buurt iets speelt.

• Maashorst: 310 nieuwe woningen in 2023

23 feb 2024 - Binnen de gemeente Maashorst kregen vorig jaar 310 huishoudens de sleutels van een nieuw huis. “Met dit aantal nieuwe woningen liggen we zelfs voor op schema met onze bouwplannen”, constateert wethouder Franko van Lankvelt (Wonen) tevreden.

• Samenwerking Gemeente en GGD : ‘Gezonde start voor ieder kind’

21 feb 2024 - Niet ieder kind heeft een gezonde start van zijn/haar leven, terwijl juist de eerste 1000 dagen rondom de geboorte in grote mate de kansen voor later bepalen. Hiervoor biedt het actieprogramma Kansrijke Start ondersteuning.

• Onze bermen worden nog mooier voor mens en dier

20 feb 2024 - Rondom de prachtige zandwegen in onze gemeente zijn interessante veranderingen gaande om de natuur te verbeteren. Problemen zoals het breder worden van de zandwegen, door bijvoorbeeld onderhoud, worden nu aangepakt met de nadruk op het herstellen van de biodiversiteit.

• Geen avondopenstelling van Burgerzaken op dinsdag 12 maart

20 feb 2024 - Dinsdagavond 12 maart is er géén avondopenstelling van Burgerzaken. Dit in verband met de installatie van Hans van der Pas tot nieuwe burgemeester van Maashorst.