Volgt u gemeente Maashorst al?

Geplaatst op woensdag 19 januari 2022

Als gemeente doen we ons best om u zo goed mogelijk op de hoogte te houden van actuele zaken. Maar we delen ook graag leuke nieuwtjes en weetjes. Daarnaast gebruiken we onze kanalen als extra dienstverlening. Al uw vragen, opmerkingen en suggesties zijn welkom!

Facebook, Instagram

U kunt ons volgen via Facebook (GemeenteMaashorst) en/of Instagram (gemeente_maashorst) voor actuele informatie over bijvoorbeeld afval en wegwerkzaamheden. Maar ook leuke nieuwtjes over inwoners of evenementen ziet u op onze Facebook- en Instagrampagina.

U kunt ons ook volgen op Twitter (@gem_Maashorst). Hierop delen we met name informatieve berichten en mededelingen zoals de aankondiging van raadsvergaderingen.

Op LinkedIn plaatsen we meer zakelijke content. Met informatie over de organisatie gemeente Maashorst. Hier vindt u vacatures, maar ook berichten over het college en informatie over o.a. duurzaamheidszaken.

Maashorstaanhetwoord.nl

Via dit participatieplatform kunt u als inwoner meepraten en meedenken over projecten in uw buurt. Maashorstaanhetwoord.nl zetten wij in om ideeën op te halen, informatie te delen en vragen voor te leggen. Registreren kan eenvoudig met uw e-mailadres of via uw Google- of Facebook-account. U krijgt dan een mailtje zodra er in uw buurt iets speelt.