Volgt u gemeente Maashorst al?

Geplaatst op woensdag 19 januari 2022

Als gemeente doen we ons best om u zo goed mogelijk op de hoogte te houden van actuele zaken. Maar we delen ook graag leuke nieuwtjes en weetjes. Daarnaast gebruiken we onze kanalen als extra dienstverlening. Al uw vragen, opmerkingen en suggesties zijn welkom!

Facebook, Instagram

U kunt ons volgen via Facebook (GemeenteMaashorst) en/of Instagram (gemeente_maashorst) voor actuele informatie over bijvoorbeeld afval en wegwerkzaamheden. Maar ook leuke nieuwtjes over inwoners of evenementen ziet u op onze Facebook- en Instagrampagina.

U kunt ons ook volgen op Twitter (@gem_Maashorst). Hierop delen we met name informatieve berichten en mededelingen zoals de aankondiging van raadsvergaderingen.

Op LinkedIn plaatsen we meer zakelijke content. Met informatie over de organisatie gemeente Maashorst. Hier vindt u vacatures, maar ook berichten over het college en informatie over o.a. duurzaamheidszaken.

Maashorstaanhetwoord.nl

Via dit participatieplatform kunt u als inwoner meepraten en meedenken over projecten in uw buurt. Maashorstaanhetwoord.nl zetten wij in om ideeën op te halen, informatie te delen en vragen voor te leggen. Registreren kan eenvoudig met uw e-mailadres of via uw Google- of Facebook-account. U krijgt dan een mailtje zodra er in uw buurt iets speelt.

• Installatie burgemeester Rüpp geannuleerd

19 sep 2022 - De geplande installatie van Paul Rüpp tot burgemeester van Maashorst op dinsdag 27 september aanstaande gaat niet door. De burgemeester heeft onverwacht slecht nieuws gekregen over zijn gezondheid. In afwachting van nader onderzoek en een mogelijk behandelplan, is besloten de installatie te annuleren.

• Koninklijke erepenning voor Scouting Uotha Uden

19 sep 2022 - Zondag 18 september reikte locoburgemeester Harold van den Broek de Koninklijke erepenning uit aan Scouting Uotha.

• Onthulling markeringen Liberation Route

19 sep 2022 - Zondagmiddag 18 september 2022 onthulden burgemeester Rüpp en Heleen Huisjes, bestuurslid LRE Foundation, de Vectors of Memory in de gemeente Maashorst.

• Draaginsigne voor veteraan Ton van Hooff

19 sep 2022 - De heer Ton van Hooff heeft tijdens de lokale veteranendag Maashorst het Draaginsigne Gewonden (DIG) ontvangen. H