Eind februari ontvangt u uw aanslagbiljet gemeentelijke- en waterschapsbelastingen.

Geplaatst op woensdag 23 februari 2022

Bron: Midddelen

Eind februari ontvangt u van BSOB het aanslagbiljet met gemeentelijke- en waterschapsbelastingen. Op dit aanslagbiljet staan de belastingen die u betaalt aan de gemeente en het Waterschap. Op het aanslagbiljet staat ook de WOZ-waarde van uw woning of bedrijfspand.

Bent u het niet eens met uw WOZ-waarde? Bel 088–551 00 02

De WOZ-waarde van uw woning of bedrijfspand staat op het aanslagbiljet. Verschillende particuliere bedrijven adverteren gratis bezwaar voor u te maken. Als u via een particulier bedrijf bezwaar maakt duurt het enkele maanden voordat u reactie krijgt. Denkt u dat de WOZ-waarde niet klopt? Bel dan direct met BSOB. De taxateurs van BSOB staan u zelf te woord, zij streven ernaar u binnen twee weken al antwoord te geven.

Infographic check samen met BSOB uw WOZ-waarde

De kans dat de WOZ-waarde wordt aangepast, is aanzienlijk groter als u zelf contact opneemt dan wanneer u hiervoor een particulier bedrijf inschakelt. Niet alle particuliere bedrijven leveren maatwerk. Dat betekent dat er een standaardbrief wordt gestuurd. Vaak kunt u zelf het beste vertellen wat er met uw woning of bedrijfspand aan de hand is waardoor de WOZ-waarde niet goed is. Mocht u er niet uitkomen met de taxateur dan kunt u alsnog binnen zes weken schriftelijk bezwaar maken.

BSOB is telefonisch extra bereikbaar van maandag 21 februari tot en met vrijdag 25 februari van 09.00 uur tot 18.00 uur. Daarna is BSOB weer telefonisch bereikbaar van 09.00 uur tot 16.00 uur.

Wilt u het aanslagbiljet in termijnen betalen? Vraag een automatische incasso aan

U kunt het aanslagbiljet in maximaal tien termijnen betalen. Dit kan met een automatische incasso. Die kunt u aanvragen via de digitale balie.

Heeft u andere vragen over het aanslagbiljet? Bel 088–551 00 00.