Renovatie sporthal de Eeght gaat van start

Geplaatst op dinsdag 12 april 2022

Sporthal de Eeght in Schaijk wordt gerenoveerd en verduurzaamd. Op maandag 25 april wordt gestart met de uitvoering door bouwbedrijf Wagemakers. Het bouwterrein wordt ingericht en werkzaamheden gaan direct beginnen. Tot juni wordt er nog gesport. Hierna gaat de sporthal dicht. Na de schoolvakantie zal de sporthal in haar nieuwe jasje weer toegankelijk zijn voor iedereen.

Tijdelijke voorzieningen

Het werkterrein moet veilig afgesloten worden voor de weggebruikers, sporters en uitvoerenden. Daarom wordt het looppad voor en rondom de sporthal afgesloten met bouwhekken.

De aan- en afvoerroute van de aan te leveren bouwmaterialen zullen aan de voorzijde plaatsvinden (Bosschestraat naast skatebaan). Sporters moeten hun fietsen tijdelijk plaatsen in de aangewezen parkeervakken recht voor de entree van de sporthal.

Heeft u vragen?

Zijn er vragen of opmerkingen tijdens de uitvoering dan kunt u contact opnemen met projectleider Hanneke Kohlmann van de Gemeente Maashorst via 0413 - 28 19 11.

Meer nieuws

Meer nieuws

Hoe tevreden bent u over deze pagina van de website?