28 april inwonersavond opvang vluchtelingen Schaijk

Geplaatst op woensdag 13 april 2022

Bron: Communicatie

Op donderdagavond 28 april organiseert de gemeente een inwonersavond over de opvang van Oekraïense vluchtelingen in Schaijk. De opvanglocatie op de Pastoor van Winkelstraat 5 is gereed gemaakt. We vinden het belangrijk om onze inwoners te informeren over de stand van zaken en willen hun de gelegenheid geven vragen te stellen. Iedereen is van harte welkom. De avond start om 19.30 uur in dorpshuis Phoenix in Schaijk.

Inhoud van de avond

Tijdens deze bijeenkomst praten Burgemeester Paul Rüpp en portefeuillehouder Franko van Lankvelt (Huisvesting) u bij over de opvang van de Oekraïense vluchtelingen in Schaijk. Vluchtelingenwerk Nederland en een onderwijsorganisatie zijn ook aanwezig om informatie te geven. Uiteraard is er voldoende gelegenheid om uw vragen te stellen.

Aanmelden voor deze avond is niet nodig. U kunt vanaf 19.00 uur binnenlopen in dorpshuis Phoenix, Pastoor van Winkelstraat 1 in Schaijk.

Meer informatie

Meer informatie vindt u in het overzicht van veel gestelde vragen op onze website: www.gemeentemaashorst.nl/oekraine.