Onderhoudswerkzaamheden aan wegen

Geplaatst op woensdag 8 juni 2022

Bron: Wegbeheer

Van 20 juni t/m 1 juli wordt aan diverse asfaltwegen in onze gemeente onderhoud uitgevoerd. Hiervoor worden wegafzettingen geplaatst en omleidingen ingesteld.

Aanwonenden worden door de onderhoudsaannemer (BAM Infra) geïnformeerd met een bewonersbrief. Ook worden ter plaatse vooraankondigingsborden van de werkzaamheden geplaatst. Wegen waaraan onderhoud wordt uitgevoerd zijn: Wolfstraat en Rode Eiklaan in Odiliapeel; Bosdreef, Patersweg en Klarinetstraat in Uden, Boekelsedijk in Zeeland en Heijtmorgen in Reek.

Aan de Raktweg en Hofsteeweg in Uden wordt in de periode van 13 juni t/m 24 juni gewerkt door Asfaltbouw BV. Eén en ander onder voorbehoud van de weersomstandigheden.

• 13 juli Workshop opzetten zonnepark

27 jun 2022 - Hoe ontwikkelt u een zonnepark in lokaal eigendom? De gemeente Maashorst vindt dat projecten voor duurzame energie met en voor de lokale samenleving moeten worden ontwikkeld. Daarom willen we onze inwoners betrekken bij de mogelijkheid tot het ontwikkelen van zonneparken in lokaal eigendom. Eerder organiseerden we al een informatieavond en een excursie naar een zonnepark. Op 13 juli organiseren we een workshop. Bent u erbij?

• Maashorst partner van het JOGG werknet

24 jun 2022 - Gemeente Maashorst zet zich in voor een positieve gezondheid van alle inwoners. Gezondheid is meer dan alleen ‘niet ziek zijn’ en daarom kiest Maashorst ervoor in te zetten op preventie. De gemeente is daarom vanaf heden partner van het JOGG werknet.

• Tijdelijke afsluiting N264

24 jun 2022 - In verband met wegwerkzaamheden (herstellen asfalt) is de N264 gedeeltelijk afgesloten vanaf vrijdag 24 juni 19.00 uur t/m maandag 27 juni 05.00 uur. De afsluiting is ter hoogte van Volkel, tussen hectometerpalen 26.8 en 30.1. Het verkeer wordt omgeleid.

• Duurzaamheidsmarkt in Schaijk op zaterdag 25 juni

22 jun 2022 - Onder de paraplu van Natuurlijk Schaijk organiseert een groepje duurzame enthousiastelingen een Duurzaamheidsmarkt in Schaijk. Veel mensen willen hun huis verduurzamen om zo bij te dragen aan de oplossing van het klimaatprobleem. En tegelijkertijd de sterk stijgende energierekening laag houden. Maar waar begin je? Wat kun je doen?