Informatiebijeenkomst asielzoekers

Geplaatst op donderdag 9 juni 2022

Deze week maakte de gemeente Maashorst bekend dat er tijdelijke huisvesting komt voor 150 asielzoekers op het reserveveld van RKSV Festilent aan de Boekelsedijk in Zeeland. Hierover wordt op vrijdag 10 juni om 12.30 uur een informatiebijeenkomst gehouden.
De bijeenkomst duurt tot 14.00 uur en vindt plaats in de kantine van Festilent.

Namens de gemeente Maashorst is o.a. burgemeester Rüpp aanwezig voor een toelichting en antwoord op vragen.
Ook is er een vertegenwoordiger van het COA (Centraal Orgaan opvang asielzoekers).

U kunt zich aanmelden voor deze bijeenkomst via dienstverlening@gemeentemaashorst.nl. Vermeld daarbij in de onderwerpregel ‘aanmelding informatiebijeenkomst’.

Meer nieuws

 • 13 juli Workshop opzetten zonnepark

  27 jun 2022 - Hoe ontwikkelt u een zonnepark in lokaal eigendom? De gemeente Maashorst vindt dat projecten voor duurzame energie met en voor de lokale samenleving moeten worden ontwikkeld. Daarom willen we onze inwoners betrekken bij de mogelijkheid tot het ontwikkelen van zonneparken in lokaal eigendom. Eerder organiseerden we al een informatieavond en een excursie naar een zonnepark. Op 13 juli organiseren we een workshop. Bent u erbij?

 • Maashorst partner van het JOGG werknet

  24 jun 2022 - Gemeente Maashorst zet zich in voor een positieve gezondheid van alle inwoners. Gezondheid is meer dan alleen ‘niet ziek zijn’ en daarom kiest Maashorst ervoor in te zetten op preventie. De gemeente is daarom vanaf heden partner van het JOGG werknet.

 • Tijdelijke afsluiting N264

  24 jun 2022 - In verband met wegwerkzaamheden (herstellen asfalt) is de N264 gedeeltelijk afgesloten vanaf vrijdag 24 juni 19.00 uur t/m maandag 27 juni 05.00 uur. De afsluiting is ter hoogte van Volkel, tussen hectometerpalen 26.8 en 30.1. Het verkeer wordt omgeleid.

 • Duurzaamheidsmarkt in Schaijk op zaterdag 25 juni

  22 jun 2022 - Onder de paraplu van Natuurlijk Schaijk organiseert een groepje duurzame enthousiastelingen een Duurzaamheidsmarkt in Schaijk. Veel mensen willen hun huis verduurzamen om zo bij te dragen aan de oplossing van het klimaatprobleem. En tegelijkertijd de sterk stijgende energierekening laag houden. Maar waar begin je? Wat kun je doen?

Meer nieuws

Hoe tevreden bent u over deze pagina van de website?