Helaas is de gemeente Maashorst tijdelijk niet bereikbaar per telefoon. Excuus voor het ongemak en hopelijk is het probleem snel verholpen.

Vereniging, school of stichting gezocht voor papierinzameling

Geplaatst op dinsdag 14 juni 2022

Bron: afval

De inzameling van oud papier en karton gebeurt in Maashorst door papierrecycler Van Munster, met hulp van vrijwilligers van diverse scholen, verenigingen en stichtingen. Een van de verenigingen die het papier inzamelt, gaat ermee stoppen. De gemeente zoekt daarom een vereniging, school of stichting die dit plekje wil overnemen. Voor het inzamelen ontvangt deze organisatie een vergoeding.

Wanneer is de inzameling?

De inzameling is elke 3e maandag van de maand, start om 08.30 uur en duurt maximaal 4 uur. Voor elke papierinzameling zijn minimaal 2 personen van 18 jaar of ouder nodig, die meelopen met de wagen en zorgen dat de papiercontainers worden geleegd.

Interesse?

Heeft u interesse in een extra inkomstenbron voor uw vereniging, school of stichting, en heeft u enthousiaste vrijwilligers die willen aanpakken? Meldt u zich dan aan door een e-mail te sturen naar afvalscheiden@gemeentemaashorst.nl. Bij meerdere aanmeldingen wordt geloot. Diegenen die uitgeloot worden, kunnen, indien gewenst, op een wachtlijst komen.

Meer informatie?

Voor meer informatie kunt u bellen met Patricia van Os, via 0413 - 28 13 16 of mailen naar afvalscheiden@gemeentemaashorst.nl.

• Gemeente Maashorst telefonisch niet bereikbaar

29 jun 2022 - Helaas is de gemeente Maashorst tijdelijk niet bereikbaar per telefoon. Excuus voor de overlast en hopelijk is het probleem snel verholpen.

• 13 juli Workshop opzetten zonnepark

27 jun 2022 - Hoe ontwikkelt u een zonnepark in lokaal eigendom? De gemeente Maashorst vindt dat projecten voor duurzame energie met en voor de lokale samenleving moeten worden ontwikkeld. Daarom willen we onze inwoners betrekken bij de mogelijkheid tot het ontwikkelen van zonneparken in lokaal eigendom. Eerder organiseerden we al een informatieavond en een excursie naar een zonnepark. Op 13 juli organiseren we een workshop. Bent u erbij?

• Maashorst partner van het JOGG werknet

24 jun 2022 - Gemeente Maashorst zet zich in voor een positieve gezondheid van alle inwoners. Gezondheid is meer dan alleen ‘niet ziek zijn’ en daarom kiest Maashorst ervoor in te zetten op preventie. De gemeente is daarom vanaf heden partner van het JOGG werknet.

• Tijdelijke afsluiting N264

24 jun 2022 - In verband met wegwerkzaamheden (herstellen asfalt) is de N264 gedeeltelijk afgesloten vanaf vrijdag 24 juni 19.00 uur t/m maandag 27 juni 05.00 uur. De afsluiting is ter hoogte van Volkel, tussen hectometerpalen 26.8 en 30.1. Het verkeer wordt omgeleid.