De KinderTrendrede: adviezen vanuit de Kindergemeenteraad

Geplaatst op donderdag 16 juni 2022

De Kindergemeenteraad Maashorst schreef voor de gemeente Maashorst een KinderTrendrede. Hierin staan belangrijke adviezen voor de nieuwe gemeente. Zoals: maak meer ruimte voor de natuur in de gemeente, iedereen mag twee keer in de week gratis sporten en bouw een groot clubhuis voor iedereen in de Maashorst!

Op woensdag 15 juni mochten zij hun ideeën en adviezen toelichten aan het gemeentebestuur van de gemeente Maashorst. Ook benieuwd naar de ideeën en adviezen van deze kanjers? Lees hier de hele KinderTrendrede. (PDF, 192.3 kB)

• Samen denken, samen doen - concept participatiebeleid

28 feb 2024 - Burgemeester en wethouders van de gemeente Maashorst maken bekend dat het concept Participatiebeleid gemeente Maashorst met ingang van donderdag 29 februari 2024 gedurende zes weken, dus tot en met woensdag 10 april 2024, ter inzage ligt.

• Politiekids officieel van start met beëdiging

27 feb 2024 - Met het uitspreken van een officiële eed zijn 13 leerlingen van kindcentrum Aventurijn, Kindcentrum Speleon en Kindplein ‘t Centrum woensdagmiddag 21 februari in het bijzijn van familie officieel beëdigd als Politiekids.

• Eerste editie van ‘Ontmoeting natuurgebied De Maashorst’ op 14 maart

27 feb 2024 - Donderdagavond 14 maart vindt in Nistelrode de eerste editie plaats van een nieuwe, brede informatie- en participatiebijeenkomst: Ontmoeting natuurgebied De Maashorst.

• Concept participatiebeleid gemeente Maashorst

27 feb 2024 - Het concept Participatiebeleid van de gemeente Maashorst ligt met ingang van donderdag 29 februari 2024 gedurende zes weken, dus tot en met woensdag 10 april 2024, ter inzage.

Hoe tevreden ben je over deze pagina van de website?