Helaas is de gemeente Maashorst tijdelijk niet bereikbaar per telefoon. Excuus voor het ongemak en hopelijk is het probleem snel verholpen.

De KinderTrendrede: adviezen vanuit de Kindergemeenteraad

Geplaatst op donderdag 16 juni 2022

De Kindergemeenteraad Maashorst schreef voor de gemeente Maashorst een KinderTrendrede. Hierin staan belangrijke adviezen voor de nieuwe gemeente. Zoals: maak meer ruimte voor de natuur in de gemeente, iedereen mag twee keer in de week gratis sporten en bouw een groot clubhuis voor iedereen in de Maashorst!

Op woensdag 15 juni mochten zij hun ideeën en adviezen toelichten aan het gemeentebestuur van de gemeente Maashorst. Ook benieuwd naar de ideeën en adviezen van deze kanjers? Lees hier de hele KinderTrendrede. (PDF, 192.3 kB)

• Gemeente Maashorst telefonisch niet bereikbaar

29 jun 2022 - Helaas is de gemeente Maashorst tijdelijk niet bereikbaar per telefoon. Excuus voor de overlast en hopelijk is het probleem snel verholpen.

• 13 juli Workshop opzetten zonnepark

27 jun 2022 - Hoe ontwikkelt u een zonnepark in lokaal eigendom? De gemeente Maashorst vindt dat projecten voor duurzame energie met en voor de lokale samenleving moeten worden ontwikkeld. Daarom willen we onze inwoners betrekken bij de mogelijkheid tot het ontwikkelen van zonneparken in lokaal eigendom. Eerder organiseerden we al een informatieavond en een excursie naar een zonnepark. Op 13 juli organiseren we een workshop. Bent u erbij?

• Maashorst partner van het JOGG werknet

24 jun 2022 - Gemeente Maashorst zet zich in voor een positieve gezondheid van alle inwoners. Gezondheid is meer dan alleen ‘niet ziek zijn’ en daarom kiest Maashorst ervoor in te zetten op preventie. De gemeente is daarom vanaf heden partner van het JOGG werknet.

• Tijdelijke afsluiting N264

24 jun 2022 - In verband met wegwerkzaamheden (herstellen asfalt) is de N264 gedeeltelijk afgesloten vanaf vrijdag 24 juni 19.00 uur t/m maandag 27 juni 05.00 uur. De afsluiting is ter hoogte van Volkel, tussen hectometerpalen 26.8 en 30.1. Het verkeer wordt omgeleid.