Helaas is de gemeente Maashorst tijdelijk niet bereikbaar per telefoon. Excuus voor het ongemak en hopelijk is het probleem snel verholpen.

Kermis Odiliapeel

Geplaatst op woensdag 22 juni 2022

Bron: Evenementen

Vanaf vrijdag 24 juni tot en met maandag 27 juni is het kermis in Odiliapeel. Lekker zweven en oliebollen eten op het Terraveenplein of gezellig wat drinken op het grote terras met volop muziek. Naast de autoscooters staat er dit jaar de grote zweefmolen Mystique en voor de kleintjes is er naast de draaimolen ook een kinderbuggybaan. Kom langs en proef de gezellige sfeer!

Openingstijden kermis Odiliapeel

Vrijdag 24 juni: 18.00 - 23.00 uur
Zaterdag 25 juni: 14.00 - 23.00 uur
Zondag 26 juni: 14.00 - 23.00 uur
Maandag 27 juni: 14.00 - 22.00 uur

• Gemeente Maashorst telefonisch niet bereikbaar

29 jun 2022 - Helaas is de gemeente Maashorst tijdelijk niet bereikbaar per telefoon. Excuus voor de overlast en hopelijk is het probleem snel verholpen.

• 13 juli Workshop opzetten zonnepark

27 jun 2022 - Hoe ontwikkelt u een zonnepark in lokaal eigendom? De gemeente Maashorst vindt dat projecten voor duurzame energie met en voor de lokale samenleving moeten worden ontwikkeld. Daarom willen we onze inwoners betrekken bij de mogelijkheid tot het ontwikkelen van zonneparken in lokaal eigendom. Eerder organiseerden we al een informatieavond en een excursie naar een zonnepark. Op 13 juli organiseren we een workshop. Bent u erbij?

• Maashorst partner van het JOGG werknet

24 jun 2022 - Gemeente Maashorst zet zich in voor een positieve gezondheid van alle inwoners. Gezondheid is meer dan alleen ‘niet ziek zijn’ en daarom kiest Maashorst ervoor in te zetten op preventie. De gemeente is daarom vanaf heden partner van het JOGG werknet.

• Tijdelijke afsluiting N264

24 jun 2022 - In verband met wegwerkzaamheden (herstellen asfalt) is de N264 gedeeltelijk afgesloten vanaf vrijdag 24 juni 19.00 uur t/m maandag 27 juni 05.00 uur. De afsluiting is ter hoogte van Volkel, tussen hectometerpalen 26.8 en 30.1. Het verkeer wordt omgeleid.