Raadsvergadering 30 juni 2022

Geplaatst op woensdag 22 juni 2022

Bron: Communicatie

Uit de raad…

Op donderdag 30 juni 2022 om 19.30 uur vindt een bijzondere raadsvergadering plaats over de aanbeveling van de voordracht van de burgemeesterskandidaat.

De raadsvergadering bestaat uit een besloten en een openbaar gedeelte. De vergadering start met het besloten deel, waarvan de duur onbekend is. Aansluitend vindt het openbare deel plaats. Het openbare gedeelte van de vergadering is toegankelijk voor publiek en wordt live uitgezonden vanuit IBN/Meeters vergadercentrum, Hockeyweg 5 in Uden. U kunt de vergadering ook na afloop terugkijken.

De beknopte agenda van deze raadsvergadering kunt u raadplegen via https://www.gemeentemaashorst.nl/raad of de gratis iBabs Pro app.

Heeft u vragen?

U kunt contact opnemen met de griffie via: tel. 0413-28 10 33 of griffie@gemeentemaashorst.nl.

• 13 juli Workshop opzetten zonnepark

27 jun 2022 - Hoe ontwikkelt u een zonnepark in lokaal eigendom? De gemeente Maashorst vindt dat projecten voor duurzame energie met en voor de lokale samenleving moeten worden ontwikkeld. Daarom willen we onze inwoners betrekken bij de mogelijkheid tot het ontwikkelen van zonneparken in lokaal eigendom. Eerder organiseerden we al een informatieavond en een excursie naar een zonnepark. Op 13 juli organiseren we een workshop. Bent u erbij?

• Maashorst partner van het JOGG werknet

24 jun 2022 - Gemeente Maashorst zet zich in voor een positieve gezondheid van alle inwoners. Gezondheid is meer dan alleen ‘niet ziek zijn’ en daarom kiest Maashorst ervoor in te zetten op preventie. De gemeente is daarom vanaf heden partner van het JOGG werknet.

• Tijdelijke afsluiting N264

24 jun 2022 - In verband met wegwerkzaamheden (herstellen asfalt) is de N264 gedeeltelijk afgesloten vanaf vrijdag 24 juni 19.00 uur t/m maandag 27 juni 05.00 uur. De afsluiting is ter hoogte van Volkel, tussen hectometerpalen 26.8 en 30.1. Het verkeer wordt omgeleid.

• Duurzaamheidsmarkt in Schaijk op zaterdag 25 juni

22 jun 2022 - Onder de paraplu van Natuurlijk Schaijk organiseert een groepje duurzame enthousiastelingen een Duurzaamheidsmarkt in Schaijk. Veel mensen willen hun huis verduurzamen om zo bij te dragen aan de oplossing van het klimaatprobleem. En tegelijkertijd de sterk stijgende energierekening laag houden. Maar waar begin je? Wat kun je doen?