Helaas is de gemeente Maashorst tijdelijk niet bereikbaar per telefoon. Excuus voor het ongemak en hopelijk is het probleem snel verholpen.

Maashorst partner van het JOGG werknet

Geplaatst op vrijdag 24 juni 2022

Preventief werken aan een gezonde generatie

Gemeente Maashorst zet zich in voor een positieve gezondheid van alle inwoners. Gezondheid is meer dan alleen ‘niet ziek zijn’ en daarom kiest Maashorst ervoor in te zetten op preventie. De gemeente is daarom vanaf heden partner van het JOGG werknet.

JOGG is een werknet van gemeenten, maatschappelijke organisaties en bedrijven. Samen werken zij via de zogenoemde JOGG-aanpak aan het gezonder maken van de fysieke en sociale leefomgeving van kinderen en jongeren. Zo helpen zij mee aan het opgroeien van een gezonde generatie.

Wethouder Sour tekende namens Maashorst de overeenkomst met JOGG. Dit past bij de preventieve focus op gezondheid zoals die in het bestuursakkoord staat.

Meer informatie over JOGG: jogg.nl

• Gemeente Maashorst telefonisch niet bereikbaar

29 jun 2022 - Helaas is de gemeente Maashorst tijdelijk niet bereikbaar per telefoon. Excuus voor de overlast en hopelijk is het probleem snel verholpen.

• 13 juli Workshop opzetten zonnepark

27 jun 2022 - Hoe ontwikkelt u een zonnepark in lokaal eigendom? De gemeente Maashorst vindt dat projecten voor duurzame energie met en voor de lokale samenleving moeten worden ontwikkeld. Daarom willen we onze inwoners betrekken bij de mogelijkheid tot het ontwikkelen van zonneparken in lokaal eigendom. Eerder organiseerden we al een informatieavond en een excursie naar een zonnepark. Op 13 juli organiseren we een workshop. Bent u erbij?

• Tijdelijke afsluiting N264

24 jun 2022 - In verband met wegwerkzaamheden (herstellen asfalt) is de N264 gedeeltelijk afgesloten vanaf vrijdag 24 juni 19.00 uur t/m maandag 27 juni 05.00 uur. De afsluiting is ter hoogte van Volkel, tussen hectometerpalen 26.8 en 30.1. Het verkeer wordt omgeleid.

• Duurzaamheidsmarkt in Schaijk op zaterdag 25 juni

22 jun 2022 - Onder de paraplu van Natuurlijk Schaijk organiseert een groepje duurzame enthousiastelingen een Duurzaamheidsmarkt in Schaijk. Veel mensen willen hun huis verduurzamen om zo bij te dragen aan de oplossing van het klimaatprobleem. En tegelijkertijd de sterk stijgende energierekening laag houden. Maar waar begin je? Wat kun je doen?