Opening nieuwe publiekshal Gemeente Maashorst

Geplaatst op donderdag 7 juli 2022

De gemeente Maashorst wil groeien naar de meest klantvriendelijke gemeente in Noord-Brabant. Dat
doen wij op veel manieren. Een daarvan is dat we onze inwoners in een plezierige en professionele omgeving
willen ontvangen.

Vanaf 11 juli bent u van harte welkom in onze nieuwe publiekshal in het gemeentehuis. Een goed bereikbare
en sfeervolle ruimte met vier balies voor voldoende privacy, altijd verse koffie en een vriendelijke ontvangst.
Kom gerust een kijkje nemen.

We zetten hiermee weer een mooie stap in het
verbeteren van onze dienstverlening.

Adres:       Markt 145, 5401 EJ Uden
Telefoon:   0413 - 28 19 11
E-mail:      info@gemeentemaashorst.nl

• Kermis Schaijk later open i.v.m. warme weer

12 aug 2022 - In verband met de hoge temperaturen wordt de kermis in Schaijk morgen (13 augustus) om 16:00 uur geopend, in plaats van om 14:00 uur.

• Gebruikersraad Maashorst op zoek naar onafhankelijk extern voorzitter

10 aug 2022 - In 2016/2017 is voor natuurgebied De Maashorst een Gebruikersraad opgericht. De Gebruikersraad vertegenwoordigt de verschillende typen gebruikers van het natuurgebied. Voor deze Gebruikersraad zijn wij per direct op zoek naar een onafhankelijk extern voorzitter (op vrijwillige basis).

• Bewoners CNO Maashorst naar Horst aan de Maas

10 aug 2022 - De 150 bewoners van de crisisnoodopvang (CNO) aan de Boekelsedijk in Zeeland vertrekken op dinsdag 16 en woensdag 17 augustus naar Horst aan de Maas in Noord-Limburg

• Let op voor blauwalg!

8 aug 2022 - Door de aanhoudende droogte en het warme weer is er een grote kans op blauwalgen in vijvers, plassen en sloten. Blauwalg is een bacterie die kan leiden tot huidirritatie, zoals jeuk en rode vlekken.