Informatiepunt Digitale Overheid in de Bibliotheek

Geplaatst op woensdag 13 juli 2022

Heeft u vragen over websites van de overheid of hoe u zaken met de overheid digitaal kunt regelen? Bijvoorbeeld over DigiD, energietoeslag, donorregistratie, rijbewijs of verkeersboetes? In de Bibliotheek luisteren we naar uw vraag en denken we graag met u mee.
We geven direct informatie waarmee u verder kunt of verwijzen door naar de juiste organisatie. In de Bibliotheek helpen we u verder!

Openingstijden Informatiepunt Digitale Overheid

• Bibliotheek Uden, maandag t/m vrijdag 13.00 - 16.00 uur
  • Bibliotheek Volkel, maandag 18.30 - 19.30 uur en vrijdag 14.00 - 16.00 uur
  • Bibliotheek Zeeland, donderdag 14.00 - 17.00 uur
  • Bibliotheek Schaijk, maandag 14.00 - 17.00 uur

U hoeft geen lid te zijn van de bibliotheek om gebruik te kunnen maken van het spreekuur.

• Samen denken, samen doen - concept participatiebeleid

28 feb 2024 - Burgemeester en wethouders van de gemeente Maashorst maken bekend dat het concept Participatiebeleid gemeente Maashorst met ingang van donderdag 29 februari 2024 gedurende zes weken, dus tot en met woensdag 10 april 2024, ter inzage ligt.

• Politiekids officieel van start met beëdiging

27 feb 2024 - Met het uitspreken van een officiële eed zijn 13 leerlingen van kindcentrum Aventurijn, Kindcentrum Speleon en Kindplein ‘t Centrum woensdagmiddag 21 februari in het bijzijn van familie officieel beëdigd als Politiekids.

• Eerste editie van ‘Ontmoeting natuurgebied De Maashorst’ op 14 maart

27 feb 2024 - Donderdagavond 14 maart vindt in Nistelrode de eerste editie plaats van een nieuwe, brede informatie- en participatiebijeenkomst: Ontmoeting natuurgebied De Maashorst.

• Concept participatiebeleid gemeente Maashorst

27 feb 2024 - Het concept Participatiebeleid van de gemeente Maashorst ligt met ingang van donderdag 29 februari 2024 gedurende zes weken, dus tot en met woensdag 10 april 2024, ter inzage.

Hoe tevreden ben je over deze pagina van de website?